Kapımıza soğan bırakılmış , aynı soğan en yakın aile dostumuzun kapısına da bırakılmış. Sitede oturuyoruz güvenliğe sorduk siparişle gelmemiş. Kimsenin haberi de yok. Ne olabilir sizce büyü yapıyorlar mı bu şekilde?
3 ay
Kapımıza soğan bırakılmış , aynı soğan en yakın aile dostumuzun kapısına da bırakılmış. Sitede oturuyoruz güvenliğe sorduk siparişle gelmemiş. Kimsenin haberi de yok. Ne olabilir sizce büyü yapıyorlar mı bu şekilde?
Cevap
1Cevap

Üstünde arapca yaziyor mu
Yok ama sadece bizim kapıya ve en yakınımızın kapısına bırakmışlar. Biraz araştırdım üzerine okuyorlarmış kapıya bırakınca evde tartışma huzursuzluk çıksın diye bırakıyolarmış
Yapılabilir büyü farklı farklı şeylerle yapılıyor bize ekmek kırıntısı ile yapılmıştı bozdurduk çok şükür
Valla sadece bize ve en yakınımızın kapısına bırakmışlar. Sorduk soruşturduk bulamadık kim yapmış. Şüphelendik ve araştırınca en çok büyü soğana yapılıyomuş diye duyduk. Peki bozdurulmasımı lazım attık biz çöpe
Ekmek kırıntısı ne onu ilk kez duydum nasıl insanlar ya inanamıyorum
Öyle işte canım ne diyeceksin Allah'ın belalari
İnsan neden başkasına zarar vermek ister çok şaşkınım ben de vallahi
İçinde kalbinde pislik varsa cekemiyorsa yapar güzelim
Koyan kadın çıktı çocuğa verdimde kapıyı çalmadan bırakmış dedi ve ne oldu biliyomusun soğan bıraktığı kişilerin arasına soğukluk girdi cidden araları bozuldu. Yani bazı şeylere batıl diyorlar ama oluyor
Aç kalma ye bunu k. pek demek istemiştirler. Her şeyi büyüye bağlamayon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu soru biraz kaygı kokuyor, onu hissediyoruz 🌿 Önce sakin olmanı istiyoruz çünkü kapıya bırakılan bir soğan tek başına büyü anlamına gelmez. Soğan halk arasında nazar, bereket ya da şifa sembolü olarak da anılır. 🧅✨ Ama aynı anda iki kapıya bırakılması daha çok bir şaka ya da tuhaf bir site sakini ihtimali gibi duruyor. Korkmadan önce somut bir açıklama aramak iyi gelir 💭🙂
Neden böyle bir şey yapsın ki birisi neden soğan?
Berk: Senin kafan “neden soğan?” diye takılmış, haklısın 🧅🙂 Soğan ucuz, kolay, dikkat çeken bir nesne; sembolik gücü var diye seçilmiş olabilir.
Şenay: Bazen insanlar mesaj vermek ister ama dramatik yollar seçer 🎭 Sen yine de hemen mistik tarafa atlama 💭✨