Yeme & İçme Börek içine çiğ soğan konur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yanlışlıkla patatesli börek içine soğanları kavurmadan attım karıştırmış bulundum böyle ocak üstü tandırda pişer mi dalgınlığıma geldi ya Güncellemeler+1 yıl %90 pişti ve beğenildi cevaplarınız için teşekkür ederim Börek içine çiğ soğan konur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Konmaz bence 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Soğanları soyelemek gerekli tavada bir kaç dakika 🍀🗝️ 0 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl *sotelemek Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Bilemedim çiğ soğan belki piser iyice. Bence pişer. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ince çekilmediyse zor pişer ağıza gelir, inceyse pişer sorun yok ama kavruk daha güzel oluyor tabi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Küp küp minik doğramıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hamur börek mi yufka mı Yorumla Soran +1 yıl Yufka taze açılmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl inceyse pişer dert etme Yorumla
peyamii Takip Et Xper 5 Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl İnce kıymışsan rahatlıkla pişer merak etme 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. konmak bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Konmaz bence
Soğanları soyelemek gerekli tavada bir kaç dakika 🍀🗝️
*sotelemek
Bilemedim çiğ soğan belki piser iyice. Bence pişer.
ince çekilmediyse zor pişer ağıza gelir, inceyse pişer sorun yok ama kavruk daha güzel oluyor tabi
Küp küp minik doğramıştım
hamur börek mi yufka mı
Yufka taze açılmış
inceyse pişer dert etme
İnce kıymışsan rahatlıkla pişer merak etme
konmak bence