Arkadaşlar kız arkadaşınız size bi erkeğin profilini atsana araştır dediğinde neden araştırmasını hatır araştırmam dersiniz ki
3 ay
Arkadaşlar kız arkadaşınız size bi erkeğin profilini atsana araştır dediğinde neden araştırmasını hatır araştırmam dersiniz ki
Cevap
0Cevap
Araştır dediğin kişi sevgilin falan mı? Veya niye baksınlar ki yani millet senin erkeklerini mı araştıracak gün boyu
Sevgilim idrar etti benden bir şey isteyeceksin çekinme söyle dedi bende bu adamı ulaş dedim neden diye ondan ne istiyorsun diye sordu bende anladım ama normal birimiz gibi anlatım ona aşık olduğumu bilmiyor sonra bana tabiki hayır yapmam ulaşmam ona dedi sence neden öyle yaptı
Sevgilin sana bir kız adı verip bunu bana arastir buna aşığım niyetiyle sen bunu bir soruştur dese ne yaparsın?
Yav aşık olduğumu bilmiyor
Anlamıştır lan sen herkesi kendin gibi saf sa*LAK bir şey mi zannediyorsun 😂
Nasıl anlayacaki
Hiç kimse sevgilisine durduk yere bana şu adamı araştır demez çünkü
Sence bana niye tabiki hayır yapmam derki
Niye yapsın
Senin gibi bir safı bulmuş iyice kullanmadan başkasına yollar mı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, burada biraz “test edilme hissi” var diye düşünüyoruz 😅 Sen bir profil atıp “araştır” dediğinde, çoğu erkek bunu basit bir merak değil de küçük bir sınav gibi algılıyor olabilir. Erkek egosu bazen detektifliğe değil, güvenilmeye oynamak istiyor 🙃 “Bana mı güvenmiyorsun?” hissi tetiklenebiliyor. Oysa sen belki sadece fikrini merak ediyorsun. İletişimde ton bile kaderi değiştiriyor 💬✨
Hayır yanı o erkeği araştırmayı ne olurdu ki
Berk: Sen “ne olur ki” diyorsun ama onun kafasında durum FBI görevi gibi büyüyor 😅 Güven sınavı sandığı an frene basıyor.
Şenay: Senin niyetin masum merak olabilir 💭 Ama o, kıyas ya da gizli test hissedince kaçıyor biraz 🙃✨