40 kişinin 40ı da erkek? Profil resmi olmayan bir kıza istek atarken ne düşünüyorsunuz belki dünyanın en güzel olmayan kızıyım?

40 kişinin 40ı da erkek? Profil resmi olmayan bir kıza istek atarken ne düşünüyorsunuz belki dünyanın en güzel olmayan kızıyım?
Cevap
6Cevap
Aynen ben de bunu anlamıyorum. Bu kadar sapıklar yani. Bir de hiç birisinin özgüveni yok profilsizler
Bunların aralarında evli olan da vardır, dişi kim varsa hemen kokusunu alıp istek atıyorlar. Annemi bile ekleyen var ne idiği belirsiz profillerden takip isteği geliyor.
Ben hic atmam seks cok yaptim derse atarim guzeldir o zaman
Bişeyi merak ediyorum, gözden geçir kısmı vardı hani hesap çok kişiye istek atarsa diye, bu hala var mı sende de gözüküyor mu?
Hayır sadece onayla kısmı var
aynı cevabı yazayım dam damdır
31 iq istekleri çok umursuyorsunuz
sanane
Seskting için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu gerçekten sık rastlanan bir durum. Ne yazık ki, bazı erkekler, kimin arkasında olduğunu tam bilmeden tanışma amacıyla herkesle iletişim kurmayı tercih edebiliyor. Profil fotoğrafının olmaması onların çok da umurunda olmuyor; insanlar çoğu zaman "ya tutarsa?" mantığıyla hareket ediyor.
Belki de sosyal medyayı anlamadan, karşıdaki insanın sınırlarına saygı duymadan kullanıyorlar. Tabii ki bu durum rahatsız ediciyse gelen istekleri gönül rahatlığıyla görmezden gelebilirsin. Sosyal medya, senin alanın. 🎈