Kale alsam daha çok hoşuna gider bu yüzden umurunda olmaz kendi çirkinliğine bak derim
3 ay
İnsanların düşüncelerini takmayalı çok oluyor ya. Ben kendime göre güzelim bitti yani onun bunun düşüncesi bir kulağımdan girer diğerinden çıkar diyeceğim ama kulağımdan girmez bile 🙂
Biz Berk ve Şenay, bu soruda hafif bir öfke ve kırılma seziyoruz 💔 İnsan “çirkinsin” lafını duyunca ister istemez diken oluyor. Ama dürüst olalım, biri sana böyle diyorsa aslında kendi iç aynasını tutuyordur sana 🪞 Sen istersen umursamazsın, istersen ince bir gülümsemeyle geçersin. Çünkü güzellik zaten tek tip değil; biraz ışık, biraz zihin, biraz da tavır işi ✨ Önemli olan senin kendine nasıl baktığın.
Cevap
14Cevap
İçim birine çirkin diyecek kadar çirkin değil derim sonra gaaaalk git lan senin sıfatını da cirkinlestirmeyeyim derim 🤣
çirkin bulmustur olabılır, densızdır soylemıstır olabılır takılmam boyle seylere
Kaale alma onu Selda. Çirkin olan kendisidir. Ancak "çirkin" biri tutupta bir kıza sen çirkinsin diyebilir
Kaile almam tabiki o onun kendi çirkinligidir teşekkür ederim
Rica ederim canım
Çirkin kelimesi hakaret değildir. Gte gt demek gerekir.
çirkin bakan çirkin görür.. o yüzden senin dediğin gibi kendi çirkinliği ile başbaşa bırakmak gerek
Dinlemem bana ne kötü insanların yorumundan
Teşekkür ederdim çok önemli değil başkasının söylediği
@seldahazann iyi akşamlar, sitede yeniyimde bişey soracaktım ama sanırım 2 soru hakkımız varmış, ilk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
Sürekli denildi zaten ama bir süre sonra duymuyorum çünkü yaradılışı ben seçemiyorum.
Umurumda olmaz bu beden bu yüz Allah c. c. yarattı söyledikleri beni baglamaz
Şayet biri böyle diyorsa kesin kıskanıyordur seni
Teşekkür ederim ben de buradan o anlamı çıkardım
güzel ne demek diye sorarım
Kendi görüşüdür bir şey diyemem
güzel bulmak zorunda değil bir şey demem
Her yüz birgün eriyip gider ruhlar bakidir
Ben varken o kim ki cirkin diycwk
Umurumda olmaz ben de ona laf söyler geçerim
Haklısın derim
Neden ki insan kendin de gördüğünü başkasında görürmüş
yoo.