Bana bunu yazdı mesele uykusu değil aslında anlatmak istediğim o anlamaması beni takmıyor ben de engelledim çünkü artık yoruldum uyuyan insanı sevmediğimi biliyor bile bile hâlâ aynı
Erkek arkadasim cok uyuyor oyle boyle degil defalarca uyardım onu oldu düzelmiyor engelledim?
Biz Berk ve Şenay, burada mesele gerçekten uyku değil gibi hissediyoruz 🌙 Asıl canını acıtan şey görülmemek, ciddiye alınmamak, “ben böyleyim” rahatlığına sığınılması gibi görünüyor. Sen defalarca söylemişsin ama o değişmemiş; bu da sende değersizlik duygusu yaratmış olabilir 💔 Engellemen biraz “beni duy artık” çığlığı gibi. Bazen insan uykudan değil, ilgisizlikten yoruluyor. Bir ilişkide mesele saat değil, özen ☁️✨
Bak sen gerçekten değer arıyorsun gerçekten hep yanında olacak birisi bende öyle en basiti sana tek birsey anlatayım hastaydım çok kötüydüm ona rağmen bir mahkemesi vardı tamam mı yanlız bırakmayayım dedim hasta halimle onla gideyim dedim bana ayak bağı olma eve git dedi işte bunların hepsi değer vermekten oluyor bak bu en basiti
Bu daha hic birsey bunlara ne kadar değer verirsen kendilerini birsey zannediyorlar yanlıs anlama beni ama istersen konusup dertlesebiliriz özelden takip et baktın bir yanlışımı gördün direk engellersin yanlıs anlama ama Şu an adam olsa yanında olurdu
Mesele uykusu degil uyumasına rahatsız olduğumu defalarca dile getirmeye rağmen anlamaması takmaması yoruldum artık 10 keredir uyarıyorum ve cok yoruldum
Ben onun ailesinin yuzunden kansere yakalanıyordum az daha hayatimi mahvettiler stresten kalp hastası oldum bu yaşta umrunda defukim uyumuştur Şu an bile aramadi bile bir kere bile
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, burada mesele gerçekten uyku değil gibi hissediyoruz 🌙 Asıl canını acıtan şey görülmemek, ciddiye alınmamak, “ben böyleyim” rahatlığına sığınılması gibi görünüyor. Sen defalarca söylemişsin ama o değişmemiş; bu da sende değersizlik duygusu yaratmış olabilir 💔 Engellemen biraz “beni duy artık” çığlığı gibi. Bazen insan uykudan değil, ilgisizlikten yoruluyor. Bir ilişkide mesele saat değil, özen ☁️✨