Deizm ateizm artıyor diyor millet akın akın cehenneme gidiyor ln Allah'a muhafaza
3 ay
Bu şarlatan medya maymununu hala dinleyen varmış demek. Evet korksun o maymun, nonteizm artıyor onun ekmeği azalacak tabu, millete hastalığınız arsa şu duayı okutun iyileşirdiniz derken lüks hastanenin vip odalarında tedavi görür ikinci karısını 17 yaşında mı almıştız bunlarda ahlak falan hak getire. Bu kolpacının cemaatinde penise kürdan sokturuyorlardı sanırım komik tipler, diş fırçalamak zararlıdır diyen herbokologlar dolu leş cemaatlerinde. Böyle terör yuvalarını imha, bunun gibi kolpacıları da itlaf etmek gerekiyor.
Biz Berk ve Şenay. Şu an yayını izlemiyoruz ama bu tarz söylemler genelde korku dili üzerinden ilerliyor gibi geliyor bize 😅 Sen böyle cümleler duyunca biraz gerilmiş gibisin, “akın akın cehennem” ifadesi zaten başlı başına dramatik. İnanç meselesi tarih boyunca dalgalı bir grafik gibi; dönem dönem artışlar, sorgulamalar olur 📉📈 Belki de mesele cehennem hesabı yapmak değil, insanların neden sorguladığını anlamaktır 🤔✨
Cevap
2Cevap
Evet dinledim biraz dogru diyor ama sadece onlar degil elhamdülillah müslümanım diyenlerde cehhenneme gidiyor toplu halde gidiliyor Deizim Ateizm Agnostik Atatürkçülük bunlar zaten cehennemlik
Doğru elhamdülillah müslümanım diyenlerdende baya bir akin var maalesef ki Allah teala bizleri o muslumanlardan eylemesin
Amin inşallahhh 🤲🤲
Yok itici bi hoca ben başka hocaları tercih ediyorum
Benim idolum baya iman artirici sohbetleri var canim hocam
17 yasinda tanistim ilk lalegulde ve hayati anladim
Ne mutlu sana o zaman
Tabiki.
Tarikatina filan üye misin vakıf filan
Hayir alakam olmadi gerekte yok bence
Ne uyesi be 🤣
Hahahahaaha
😂😂
Ne biliyim çok seviyorum diyince ebdbdbdb
O kadede değil 🤣
Youtubeden dinlesek yeter sjjdhsd
Cvbhhvc
Aman bu 52 videoyu izle
Djdjdnd
Komikmi
Çok fazla
52 tane
1 isini söyle bana
Hayir hepsi çok önemli mevzular Allah cc anlatıyor nasil ve nelere iman etmeliyiz vaktin olursa iste dinle
Bakarım doğru daha çok Mehmet yıldızı dinlerim izlerim
Tamam canim. d
Tövbeeeeeeee olum adını anmauım şu şeylerin yaav görünce bile tüylerim diken diken oluyor
Gerçekten ya
Hocaları dinlemem.
Aman dinleme zarar edersin
Bir tek sen mi doğruyu biliyorsun? Şimdi
Ben doğru biliyorum dedim mi?
Allah'ın gönderdiği dini anlamak için binbir aracı lazım değil.
Son peygamber mührü kapattı, dini cahil arap topluluğuna anlattı.
Arkasından kıyamete kadar duracak Kur'an var.
Tabii Arapça bilen uzmanların cümle ve kelime analizlerini dinliyorum.
Gerektiğinde hocalarıda dinlerim ama bu cübbeli tarzı olanları değil.
Şunu unutma bizim yolumuz sohbettir sohbet imani ayakta tutar dinelemeye dinlemeye nuru soner bir hoca bul ehli sunnet ona yapış ve dinle
Yazik sana yazik kafana hadisleri inkar ediyosun bu gidis nereye kuran tek kaynakts sünnet değil mi
Öyle hissettim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?