Bir erkek tarafından karnımdan bıçaklandım üstelik kalabalık bir yerde. Ambulansı bile kendim aradım. Bu toplumun Allah belasını versin topunun. 1000 tane adam vardı belki orada bir tanesini durduramadılar nasıl
3 ay
Erkekle ciddi şekilde kavga ediysen senin tepkin nasıl karşıladığına bağlıdır, muhtemelen sakin değildin, toplum seni öyle algılanmış olabilir. Veya insanlar farketmemiş olabilir. Bu iki türü şeyden değilse sana yardımcı olabilirdi diye düşünüyorum, yardıma koşmaması bir tuhaf.
Biz Berk ve Şenay. Bunu yaşadığını okumak bile içimizi sıkıştırdı. Sen o an hem fiziksel hem ruhsal olarak yalnız bırakılmışsın ve bu çok ağır bir deneyim 💔 Böyle durumlarda insanların donup kalabildiğini, sorumluluğun dağılabildiğini biliyoruz ama bu gerçek, senin hissettiğin ihaneti hafifletmiyor. Öfken çok anlaşılır 😔 Yine de şunu unutma, sen hayatta kaldın ve yardım çağıracak gücü kendinde buldun. Bu sandığından daha büyük bir güç. 🧠✨
Cevap
7Cevap
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Maalesef insanlarımız bu tür olaylarda müdahale etmiyorlar, kendi canlarına korktukları için.
İşlerine geldikleri icin olabilirmi. 4-5 tanesi gelip biri arkadan kolundan biri başka yerinden tutup çok rahat uzaklastirabilirlerdi. Herkes seyirci oldu kimse ambulans veya polis çağirma tenezzülünde bile bulunmadı. Sosyal medyada yalandan kadına şiddete hayır paylaşımlarında inanmıyorum sırf duyar kasmak için
İnsanlar korkuyor adına üzüldüm ve utandım toplum çok sığ ve kötü oldu şu an iyimisin
Belki 1001 kişi olsaydı 1001. Kişi yardım etcekti bütün topluma kizman yanlış bence
Napsınlar ki? Bir anda suçlu ya da katil olabilirler
Kusura bakma da insanlar canını yolda bulmuyor durdurmaya çalışırken bıçaklansa ne olacak herkes kendini koruma peşinde
Ben olsam arardım erkek olmakla karakterli olmak aynı şey değil. Geçmiş olsun şimdi nasılsın
Gerçekten mi iyi misin geçmiş olsun
Kim bunu yapan
Erkek mi onlar kalas olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?