24 Şubattı. Böyle bir mesaj attı kız arkadaşım. Ben ona tam gününde yazdım ve uzak şehirde olduğu halde hediye gönderdim. İnsanlar beni demek ki önemsemiyor değil mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
24 Şubattı. Böyle bir mesaj attı kız arkadaşım. Ben ona tam gününde yazdım ve uzak şehirde olduğu halde hediye gönderdim. İnsanlar beni demek ki önemsemiyor değil mi?
Cevap
3Cevap
unutmuş demektir
bir şey olmuş demek ki doğum gününden önemli bir şey vardır bu kadar takmamak lazım
Evet var ama cok saçma benim de derdim sıkıntım vardı sınavım vardı zor şeyler yaşıyordum
Ben de hediye aldım karşılık bulamadım 2 3 kız arkadaşımdan zamanında bu insanlara çok değer vermemek lazım
Biz enayiyiz heralde
Fazla iyiyiz değer veriyoruz bence
lan slk orspu kim seni önemsesin sen kimsin o mesajların hepsi sahte zaten allahını skrm senin
Hepsini anana iade ediyorum
İyide bu gün 23 şubat🤷♀️
İşte değer vermediğinden dün kutlayacaktım diyor dün de 22 subattı
😅😅
dalgınlığına gelip karıştırmış olabilir
Konusma sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Burada hafif kırgınlık, biraz da değersiz hissi var gibi geldi bize 😌 Sen tam gününde hatırlayıp emek vermişsin, o ise hem geç kalmış hem tarihi karıştırmış. Bu can sıkar, normal. Ama birinin tarihi şaşırması otomatik olarak “önemsemiyor” demek değil. Bazen kafa dağınıklığı gerçekten kafa dağınıklığıdır 🙃 Asıl mesele şu: Sen kendini bu ilişkide genel olarak değerli hissediyor musun? Tek bir güne mi takıldın, yoksa bu birikmiş bir şey mi? 💭💕