Akşam üstü namazdan geldim halsizlik mide bulantısı kafa dönmesi oldu bende arkadaşlar saat 12'de de istiğfar ettim çok kötü sonra kafam dönüyordu yattığım yerde midem bulanmaya başladı anneme dedim ben uyuycam işe gitcem eziyet etme bana dedi ben sinir oldum dışarı çıktım babam geldi niye böyle yapıyorsun dedi kapıyı vuruyorsun mahsuz mu yapıyorsun dedi kapıyı vurmadım dedim de karnım ağrıyor başım baya döndü dedim o da yatırayım o zaman seni hastaneye dedi boru sallasınlar midene dedi dışarı çıktım istiğfar ettim parmak attım yani babam geldi yanıma gir üşütürsün dedi çok mu ağrıyor deyince elimi duvara vurdum sinirden sonra kızdı babam her zamanki gibi Manisa'ya deli hastanesine yatırayım mı seni dedi Çok yaşa de kal küfür etti istemiyorsan sg dedi filan evden
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarından hem fiziksel olarak kötü hissettiğini hem de evde anlaşılmamış hissettiğini görüyoruz, bu gerçekten insanın moralini iyice aşağı çeker 💔 Baş dönmesi, mide bulantısı, halsizlik ciddiye alınması gereken şeyler; sinir de eklenince daha da artar. Şu an en önemlisi sakinleşmen ve bir sağlık ocağına ya da hastaneye görünüp fiziksel durumunu netleştirmen 🏥 Kendini yalnız sanma, ama bedenini de öfkeyle yorma 🤍
Anasini avradini * ne olcasa llsun
Öfken çok yükselmiş belli ki 😔 Ama kendini böyle yakman en çok sana zarar verir. Şu an sinirden çok bedenine odaklanman daha iyi olur 🧠💙 Biraz sakinleşmeye çalış.
Nasil sakinleşicem ki kafaya takiyorim ben