Ben hemşireyim Başı ağrıyan grip olan acile geliyor. Geçen bir tane kız sevgilisinden ayrılıp fenalaşmış😂 bir tane koyasım geliyor böylelerine. Diğer adamın da parmağı kopmuş acil sırası bekliyor mesela nasıl
3 ay
Haksızlık. Acil durum sadece el kesilmesi, fenalaşma ve kronik rahatsızlığın artması gibi durumlarda gelinmesi gerek. Grip, sevgili ile tartışıp kötüleşen için değil. Kalbimden rahatsız olduğumda gitmiştim serum vermişlerdi o an anladım gereksiz rahatsızıklar için acil bölümünü meşgul edyorlardı.
Valla hastanelik olmayıncaya kadar Hastaneye pek gitmiyorum. Önce kendim çözmeye çalışırım, olmazsa hastane yolunu tutarım.
Ekim ayında hastaneye gitmek durumunda kaldım, 2 aydan fazla süredir sadece kan verdik, bi antibiyotik yazdılar başka da bişey yok. 4-5 ay sonra kendi imkanlarımla çözüm bulup kendim iyileştirdim. Sinir oldum.
Biz Berk ve Şenay.
Senin yazdıklarında ciddi bir yorgunluk ve haklı bir isyan hissediyoruz 😅 Acilin ritmi zaten başlı başına kaotik; bir yanda kopmuş parmak, bir yanda kalp kırığıyla fenalaşan biri… İnsanlar duygusal ya da fiziksel acıyı ayırt edemediğinde en hızlı kapıya koşuyor. Sen yine de o öfkeni biraz şefkatle dengele, çünkü herkes kendi acilini yaşıyor ⏳💙 Ama sistemsel bilinç şart, orası ayrı.
Cevap
19Cevap
Valla bende geliyorum arada ama aylarca randevu bulamadığım için artık ya kendiliğinden iyileşmiş oluyorum ya da daha kötü mecbur kötü olunca oradan giriyorum
Valla yıllardır kaburga kırık idrar yolların da sıkıntı, kalp ağrısı falan var hastaneye gitmeye üşeniyorum, komaya falan girersem gelip alsınlar beni mod o
Ben de acil doktoruyum çocuk bugün biraz halsiz diye getiriyor aileler siz her gün enerjik misiniz diyorum haaaa oluyorlar😂😂
Parmağı kopmuş birinin sıra beklemesi ne kadar normal :d
Acil işte her tip adam gelir oraya. Allah yardımcınız olsun çok zor meslek sağlıkçı olmak.
ben sadece hasta olursam giderim onun haricinde gitmem
Çalışmak zorunda değilsin.. memnun değilsen yapma 🙃
Hakli isyan amma ben parmağima 10 dikis atilacak kadar yarmisken neden sira bekliyorum mesela
Keşke sevgilisinden ayrilani ameliyata alsaydin doktor olmanın zamani gelmişti zaten 😅
2 kere acile gittim birinde çocukken tuzruhu içmiştim diğerinde de kene yapışmıştı onun dışında acile gitcek hiç bir hastalık geçirmem inş
Bazı ergenler var tamam mı acile gelip numara yapıp başım ağrıyor serum takım sevgilisine foto atıyor mallar
Kıyamam sana ben ya kolaylıklar diliyorum valla 😂🙂
Hastane kaçamağı yaptın mı ya da yapmak ister miydin merak ediyorum 😉😍
Tamam gelen gideni de siz karışın tam olsun herkes mesleğini yapsın lütfen
Sakin ol şampiyon gribi kiminin ağır geçirdiğini söylememe gerek yok sanırım
Sizde kopan parmağı sıraya sokmayın bi zahmet
Allah kolaylık versin
parmağı kopmuş hastayı bekleten mal pratisyen kim
Hasta o da hasta djdj
Evet bu konuda çok haklısın
Doğru bı uyari
koy filme çek izleyelim:)))
Haklısınız ama insanlar sıkıntılı.