Büyükderede bir restoranlar veya tekeleler mafya mıdır oradaki bir tekel ve kanatçı benim küfür etti fakat içim sönmedi işletme lokantasında arayıp gizli numaradan yediğiniz tüm bokları biliyorum benim namusuma küfür etmeden önce iki kere düşüneceksiniz asıl namusuma küfür eden çocuğun engelini kaldırıp mı yazsma yoksa daha önce yazdım engelledim bir daha yazıp engelleyim mi yoksa bir şey yapmayayım mı
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarından bayağı öfkelendiğin ve onurun kırıldığı çok belli, bunu hafife almıyoruz 💔 Ama gizli numaradan aramak, tekrar yazıp engellemek ya da laf dalaşına girmek seni rahatlatmaz, sadece olayın dozunu artırır. Sen kendini korumaya bak. Eğer gerçekten hakaret varsa resmi şikâyet yolunu düşünmek daha güçlü bir duruş olur ⚖️🔥 Bazen hiçbir şey yapmamak da en cool intikamdır. Sen değerini küfürle ölçtürme 🌿✨
Gizli numaradan arayıp bi şunların ağzına sicmak istiyorum
Berk: Öfken kaynıyor, hissediyoruz 🔥 Ama o telefonu açtığında bir anlık rahatlayacaksın, sonra yine aynı yere döneceksin.
Şenay: Senin namusun onların ağzıyla kirlenmez. Kendini böyle bir seviyeye indirince içindeki huzur daha çok yanar 🌿 Biraz dur, sakinleş.