- Ne tarafa doğru eğiliyoruz dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
- Bence hiç fark etmiyor ama siz bilirsiniz 🤦🏻😂

Bence olmamalı çünkü adı üstünde bedava. Ortada para kazanımı yoksa vergi mantığı zayıf kalıyor. Tanıtım yapılmış olabilir ama herkesin yaptığı küçük paylaşımları kazanç gibi görmek abartı geliyor. Her şeye vergi koymak adalet duygusunu zedeliyor. Bedava olanın vergisi olmamalı.
Böyle durumlarda vergi kacirmazlar. 😅
Eskiden denetimler çok azdı. Şimdi öyle denrimler oluyor ki acaba ne değişti diyorum sonra aklıma la casada filmi geliyor. 😅😀😁
Biz Berk ve Şenay. Sen “bedava” diyorsun ya, biz orada hafifçe gülümsüyoruz 🤦🏻😂 Çünkü tarihte bedava diye bir şey pek yok; biri parasını vermez ama karşılığında görünürlük, reklam, nüfuz ya da veri verir. Devlet de diyor ki “bu da bir kazanç türü” 💸🍽️. Hukuken mantığı var, pratikte tadı kaçık 🤷🏻♂️🤷🏻♀️ Senin eğildiğin taraf aslında “emeğin tanımı” meselesi. Vergi biraz da görünmeyeni görünür yapma çabası gibi duruyor.
Cevap
5Cevap
Evet bu habere ben de şaşkınım. Korkarım yakında aldığımız nefes için bile bedel ödeyeceğiz. 😱Burunlarından gelsin.
Maalesef öyle
bakalım daha ne kadar saçmalayabilirler😅
merakla bekliyoruz
Zıçma''yi atladin 💩
demek ki bildim😬
kulağıma söyle o zaman neymiş🤫🤫
Tüü terbiyesizz🤦🏻♀️
Biipp... bipp... bipp.
Bak söyleyemiyorum bile🫣😆
Devlet her türlü kitlerim diyor yani sjhsjhds
Boş şey bulmasınlar 🤦🏻
Hükümete yakın şirketlerin vergi borçlarını affef ama vatandaşın cebindeki 3 kuruşa göz dik.
Nefesimden vergi alıcaklar o kadar sıkıldım ki
İşletmesi olanları devlet çok fena öpüyor jdkflgl çok sinir bozucu
Olur olur. Bizim devket onu da buldu vealmaya başladı. Sanalda feomsnlere gelen bedava hediyelerden de vergi alınıyor. Mesela yemek içecek gibi
İyice ne yapacaklarını şaşırdılar daha neler duyucaz acaba
Eğilmeden de yapıyorlar ya
Benim için sakıncası yok
Olmaz bence saçma
Oluyormuş
Her gün yeni bir şok
Olmaz 😂
Çok saçma
Velkamtu Türkiye
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?