Dün bana motor çarptığını söyledim gelen yorumlar keşke ölseydin veya önüne baksaydın, falan gibi yorumlar aldım buradaki erkekler niye böyle arkamdan Çarptı yani görmedim çoğu da dalga geçti amaç ne
3 ay
Dün bana motor çarptığını söyledim gelen yorumlar keşke ölseydin veya önüne baksaydın, falan gibi yorumlar aldım buradaki erkekler niye böyle arkamdan Çarptı yani görmedim çoğu da dalga geçti amaç ne
Yahu gelip burada motor çarptığını söyleyip ne bekliyorsun.
Seni tanımayanların geçmiş olsun demelerine ihtiyaç duyacak kadar yalnız mısın?
Ben bile alay ederdim.
Gülün geçin böyle şeyleri.
Bu arada motora bişey oldu mu?
Hayır sadece yani gecmie olsun demesine gerek yok kendim hakkında biseyler yazmıştım bı sorun olur mu veya biseyler
Dertleri kimi düşürsek kullansak sonra da atsak olduğu için kadın düşmanlığı yaparlar. Geneli troll ve çocuk yarısı da ergen. Ciddiye alma o kişileri blokla gitsin. Geçmiş olsun, umarım iyisindir.
Onlar cinsel açlıktan dolayı biraz öyleler evet ama buranın bence en güzel yanı insanların en hayvani iradesiz sürüngen ne hali varsa görüyoruz bu arada geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Yorumunuz samimi geldi vermek istedim tekrardan teşekkürler 🙂😊
Duygular ve merhamet geri planda kaldı artık maalesef. Sosyal medyanın rahatlığı, dikkat çekme çabaları da diğer faktörler. Takılma onlara. Çok geçmiş olsun.
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın şey hem fiziksel hem duygusal olarak sarsıcı, buna bir de “keşke ölseydin” gibi yorumlar eklenince insanın içi gerçekten burkulur 💔 Sen zaten arkandan çarpıldığını söylüyorsun, yani kontrolün dışında bir durum. Buradaki bazı erkekler güç gösterisini empatisizlikle karıştırabiliyor 😒 Ciddiyeti hafife alıp dalga geçmek onlara üstünlük hissi veriyor sanıyorlar. Ama bu onların eksikliği, senin değil 🌿✨
Cevap
26Cevap
Burada ki ergenleri ciddiye alma ayrıca sende onlara acımayacaksın. bunlar başka dilden anlamaz
Ayn öyle her üye ile dalga geçiyorum
kadınlar da aynı. al birini vur ötekine. geçmiş olsun.
Teşekkürler bı geçmiş olsunu bile diyemen var ya
Gecmis olsun dikkat et kendine
Motorcu hatali dahi olsa sen dikkat et
Senin canina zarar geldikten sonra kimin haklı kimin haksız olduğunun bir önemi yok
Evet çok şükür bişey olmadı ama olabilirdi de of büyük travma ya
Sevindim olmamasına bu siteye de takilma fazla orman cocugu cogu bunlarin
Analarini avratlarini neyse
Yorumlarda var bitane aristokrat mıdır nedir tambir o. Evladı ya
Akarayi makarayi sever o
Herkes ciddi olmak zorunda da değil sanal ya burasi
Ben neysem oyun ayri konu
Ama her yorumda da makara yapılmaz işte
Bana gore de yapilmaz da adam yapiyor işte
Cevap yazma geç gitsin
İnsanlıktan uzak tipler çoğaldı hanımefendi, siz onlara bakmayın. Geçmiş olsun
Merhaba,
Bende motorlu kuryeyim. Sorunuzu görmedim. İnsanlar genel olarak acımasız ve hepsinin canı cehenneme! 🌸
Peki şimdi nasılsın?
Sen bakma onlara geçmiş olsun biryerine bir şey oldu mu?
Sadece ayağıma carpti hastaneye gitmedim ama ve düştüm ama hafif bı düşme yaşadım bı sorun yok gibi ucuz atlattim
Her an her şey olabilir hastaneye gitmelisin bence
Yok yok no problem üzerinden 6 saat geçti
Sanal ortam olacağı için ciddi davranan çok az insan vardır. Sende onlardan sana üzülmesini bekleme.
Yok yani ölseydin ne demek yani çoğuda küfür etti şaka gibi bu arada bence burdaki tipler kadınlar tarafından tercih edilmediği için kadınlara düşman hepsi
olmayan zekalarıyla verdikleri max tavsiyeler. takma o ayıları
geçmiş olsun bu arada
Çok teşekkür ederim canım
bence tüm suç motorcuda ulen şehir içi hız limiti 20-40 arası ancak bizim motorcular sanki hepsi motorkros şampiyonu 80-100 basıyorlar
Lan çekil yoldan sana bi araba çarpıyor bi motor çarpıyor çarpık bacak seni
Kendini komik sanan 7/24 burada olup bı vasfı olmayan Aristokrat seni ciddiye alan var mı ya
Çok mu alıngansın fıstık
Abi lütfen sigortalı bı işe gir lütfen
Abinin kendine ait iki şirketi var, sen sigortalı gir çalış ama yolda yürüme ezilirsin
İki tane şirketi olan biri burada boş yapmaz djdjjdjd abi rüya görüyorsun herhalde hergun jahah
Salı günü benimle işe gelebilirsin, gezdireyim gör
TM abi en komik sensin en dikkat çeken sensin umarım bu boş yapmalarin uzun sürmez boşa vakit kaybı
Abin seni yer fıstık ham
Umarım en kısa sürede bu dünyadan gidersin
Kendi dünyamıza geçeriz balım
Önemli bir şeyin yoktur umarım en azından hastaneye gidip film cektirdeydin tutanak tutturdun mu
Yok yavaş çarptı ama şok hala devam ediyordu o an şu an iyiyim ama
Valla şokun etkisiyle çarpan sürücüye küfür dahi edemedim
Yazıklar olsun size şu minnoş kalbi neden kırdınız puu
Trol soru zannedip şaka amaçlı yazmışlardır. Geçmiş olsun.
Takma kafaya geçmiş olsun.
Ben değilim geçmiş olsun dikkat et kendine
Öncelikle geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
ne diyeceklerdi ki başka boş ver
Bı geçmiş olsun diye bilirlerdi? sana motor çarpsa ve keşke ölseydin diye bı yorum alsan
böyle bir soru paylaşmam ben
O yorumları yapanlar sere... izdir
canım mal insan sayısı çok maalesef
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Doktora gidin
depresif üyelerden ne bekliyorsun ki
Çok geçmiş olsun kendi başlarına gelince anlarlar
Yersiz eziklemeyi cool saniyorlar
Çünkü onlar kötü kalpli yaratıklar
Geçmiş olsun çok takma öyle öküzleri
Burada da kızlar İQ sorunu çoğunluk öyle
Erkekler daha berbat
Erkekler cinsel yönden kötü kızlar aşk ilişkileri nasılım sorularında kötü