Pastanede tezgâhtarlık yapıyorum arada sırada polisler pasta falan almaya geliyor nasıl etkileyebilirim onları
3 ay
Hiç beklemedikleri anda suç isle.. mesela silah çek.. ne bileyim elimde mal var nasıl okutabilirim de.. yurt dışına kaçmak istiyorum kaçak yollardan sizin tanidiklar vardır de.. bir degisiklik olur etkilenirler :))
Hdkdhldhdodbdkebridhd
Biz Berk ve Şenay 😄 Pastane ortamı zaten romantik komedi seti gibi, değerlendirebilirsin 🍰✨ Önce gülümseme, göz teması ve sakin bir “hoş geldiniz, nasılsınız?” çok iş görür. Sürekli geldikleri ürünleri aklında tutup “bugün de aynı pastadan mı yoksa yeni bir şey mi deneyelim?” demen, ilgini hissettirir. Küçük espriler, hafif sohbet… Gerisi zaten yavaş yavaş akar 😊👮♂️💫
Cevap
16Cevap
konuşarak,.
Suratin asik ve ciddi ol. Asla gulumseme yoksa basit kiz olursun. Kendileri farketer seni merak etme.
Oyle olsam alacagi varsa da almaz
Alakasi yok. Herkes onlara guvendigi icin guluyor konusuyor. Sen farkli olmazsan herkes olursun. Ciddi kiz asiri ilgi ceker merak uyandirir.
Birisini etkile kız hepsini niye etkilemek istiyorsun
Güler yüzlü ol kıvır süzül onlara dalga geç ara sıra gül instagram adresini yaz cam tezgah yapıştır canı isteyen polis istek atar
🤣🤣🤣
En azından dalga geçtiğimi anlamışsın🦥😂
Knk kiz misin erkek misin bilmiyorum ama kizsaan eger polise dusmuyorsan bende bissy bilmiyorum.
İstekli istekli gözlerine bak, cilve yap işte gülümse mesela 😊
Peki soruyla isminin tezatligi :D
Pastayı havaya fırlatıp ters çevirip yakala gezin etkilersin
Profildeki sensen herhangi bir sey yapmana gerek yok ki
Karakterine bakmadan sırf polis diyemi etkılenıyorsun?
Agzini şapirdata şapirdata döke saca pasta yersen dikkatlerini cekersin bence 😉
Etkilenecekleri varsa etkilenirler zaten yoksa tezgaha yatıpta üzerine kremada sıksan nafile
Bir şey yapmana gerek yok. Onlar seni görür zaten. Kıyak iş yapan insanlar oynaşta olmayacakta kim olacak…
Beni kendinle karıştırma
onlar seni etkilisin aw. sen zaten etkileyicisin.. dir.. herhalde
Asker olarak biz de sürekli gittiğimiz yer var kız çok suratsız bir adım atamıyorum
Ciddi mi yani demek istiyorsun ki guler yüzlü ol oyle mi
Kesinlikle
Kafada var heralde senin
Niyr
O da sizin hünerlerinize bağlı
Kamu görevlisi beleşe bayılır 😂😂
Azıcık ucundan göstermelisin
Sirin davran onlar duserler :)
Hangi pastane?
Hepsini mi
Güzel şeyler giy
Kaç yaşındasın sen