Ben vakit ayırıyorsam o da yapmalı. Net olmalı bir insan. Yemiyor çünkü buluşmak ondan yapmıyorlar
3 ay
Ben vakit ayırıyorsam o da yapmalı. Net olmalı bir insan. Yemiyor çünkü buluşmak ondan yapmıyorlar
hay ağzınıza dilinize kurban olayım tam 12 den vurdunuz V£ledi ergenleri kesinlikle haklısınız bunlar çoluk çocuk ya insan değer verdiğine zaman ayırır bu sözün üstüne söz yoktur bunlar internet ortamında macera arayan V£LEDİ Ergenler sonuçta bunlardan empati beklemek zaten ayı dan medeniyet beklemek gibi bir şey olur bas geç engeli acıma bile
Doğru yani niye yazıyorsun degilmi geç cevap vereceksin SG git diğerine yaz banada deki senden elektirik alamadım veya beğenmedim de aw niye yaziyon j
Kesinlikle insan net olmalı
Biz Berk ve Şenay 💫
Hiç haksız değilsin, ama engel de bayağı sert bir çizgi aslında 😅 Senin zamanın da hislerin de değerli, ilgisiz ve sallantıda bırakan insanlar yorar.
Ama belki önce netçe sınır koyup, “bu muhabbet temposu bana iyi gelmiyor” deyip çekilmek; engeli de en son aşama yapmak sana daha iyi hissettirebilir 💔👉🚪
Cevap
6Cevap
Bende bazen öyle yapıyorum ama genelde öncesinde bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum. Devam ediyorsa acımadan siliyorum.
Ben gerek duymadan engelliyorum adam. olsunlar
Net haklısın gıcık oluyorum yazmayacaksan haber et sonuçta
Dimi yani kimsenin bekletmeye hakkı yok
Karşındakini merak etmek zorunda değilim neden yazmadı diye
Aynen oyle çocukça hareketler madem istemiyorsun belirt yani
İstemeden ilişki sarsılıyor
Dimi kanka yemiyor iliski yapmaya istr
Kararsızlık netlik olmayınca insan neden diyor
Ben gelemiyorum oyle insana
Zaten öylelerinin gözü aklı tek yerde olmuyor
Belki de birkaç kisiyle konuşuyor ya da sevgilisi var
Senden o enerjiyi almayınca baskasıyla konuşup seni bekletiyor