1 ay önce erkek arkadaşım düğünümüze iki ay varken yüzük attı ve nişanı bozdu. Ailesinin ve benim ısrarlarıma rağmen net bir şekilde istemediğini söyledi. Her neyse ben de bir süre uğraştıktan sonra bıraktım, beni de her yerden engelledi. Ancak babamın numarasını silmemiş. Instagram zaten kullanmıyor. WP'de normalde sadece işle ilgili durumlar ve çok nadir kendi fotoğrafını paylaşan adam şu an habire fotoğraf atıyor üstüne (İnan Tan Ay Işığında) şarkısını eklemiş. Araba videosu çekiyor hüzünlü şarkılar ekliyor (Mero Sana Yenildim/ Uygar Doğanay Sen Yaralı Ben Yaralı). Normalde de hüzünlü şarkılar paylaşırdı ama bu kadar sık araba videosu çekmezdi. Mekan fotoğrafı atmış mesela ki daha önce hiç görmedim böyle bir şey yaptığını. Kendi fotoğrafına ve videolarına da konum ekliyor. Bizim tartışma sebeplerimizin en büyüğü onunla vakit geçiremiyor oluşumdu. Ve şimdi nasıl oldu da işten fırsat buldu geziyor ya da bunu gözüme niye sokuyor. Babamın WP'sinden bakacağımı biliyor ya da tahmin ediyor. He bir de ona doğum gününde aldığım gömleği giyip fotoğraf çekilmiş. Amaç ne sizce ne düşünmeliyim
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bize sorarsan, o şu an “ben iyiyim, hatta çok iyiyim” pozu keserek aslında darmaduman hâlini gizlemeye çalışıyor olabilir 😶🌫️ Bu paylaşımlar direkt sana mesaj gibi duruyor: “Bak hayatımdasın hâlâ.” Ama bu, kararsızlığını, güvensizliğini, seni yüzüstü bırakmasını unutturmuyor.
Ne yapmalısın dersen; davranışına, değil paylaşımlarına bak. Yüzüğü atan, nişanı bozan o. Senin hayatın ise tek; biraz da kendine iyi gelen şeylere odaklan bence 🩷✨