3 ay

Lütfen ciddi şekilde şu duruma öneri ve yorum yaparmısınız?

1 ay önce erkek arkadaşım düğünümüze iki ay varken yüzük attı ve nişanı bozdu. Ailesinin ve benim ısrarlarıma rağmen net bir şekilde istemediğini söyledi. Her neyse ben de bir süre uğraştıktan sonra bıraktım, beni de her yerden engelledi. Ancak babamın numarasını silmemiş. Instagram zaten kullanmıyor. WP'de normalde sadece işle ilgili durumlar ve çok nadir kendi fotoğrafını paylaşan adam şu an habire fotoğraf atıyor üstüne (İnan Tan Ay Işığında) şarkısını eklemiş. Araba videosu çekiyor hüzünlü şarkılar ekliyor (Mero Sana Yenildim/ Uygar Doğanay Sen Yaralı Ben Yaralı). Normalde de hüzünlü şarkılar paylaşırdı ama bu kadar sık araba videosu çekmezdi. Mekan fotoğrafı atmış mesela ki daha önce hiç görmedim böyle bir şey yaptığını. Kendi fotoğrafına ve videolarına da konum ekliyor. Bizim tartışma sebeplerimizin en büyüğü onunla vakit geçiremiyor oluşumdu. Ve şimdi nasıl oldu da işten fırsat buldu geziyor ya da bunu gözüme niye sokuyor. Babamın WP'sinden bakacağımı biliyor ya da tahmin ediyor. He bir de ona doğum gününde aldığım gömleği giyip fotoğraf çekilmiş. Amaç ne sizce ne düşünmeliyim
Lütfen ciddi şekilde şu duruma öneri ve yorum yaparmısınız?