O kadar ısrar ediyordu ki anlatamam istemiyorum diyordum anlamıyordu 30 40 kere israr etti konuşalı bikac gün olmuştu ama. Amacı neydi bunun yıllar geçti aklımda takılı kaldi iyi ki ibanimi atmamışım bence amacı farkliydi
3 ay
O kadar ısrar ediyordu ki anlatamam istemiyorum diyordum anlamıyordu 30 40 kere israr etti konuşalı bikac gün olmuştu ama. Amacı neydi bunun yıllar geçti aklımda takılı kaldi iyi ki ibanimi atmamışım bence amacı farkliydi
Cevap
5Cevap
Bazılqrı kullanılmak istiyo onlardandır
Amacı seni reelde de sykmekti
Yardım etmek istemiş sonuçta öğrencisin
Sanmıyorum ya aşırı ısrar ediyordu suphelendim ve konuşmayı kestim bi insan dk başı ıban at der mi hiç anormal
Acaba neydi niyeti hani düşünüyorum ne olabilir ki saçmalık ötesi ordan adımı falan mı öğrenmek istiyordu acaba adımı söylemiştim ama soyadımı mi öğrenmek istiyodu
Neyle tehdit edecek ki hicbiseyim yok ne fotograf ne bisi nerde yaşıyordu onu bile bilmiyordum ne yapabilirdi ki
Atmazdım mi fotoğraf falan nerde emin oluyor ne alaka sacmalkk
Bende askerim burdan söylemem uygun olmaz
Ne
Yioo
Nası tanıstınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin içgüdün doğru, iyi ki de atmamışsın 😅 Böyle ısrar, normal “hediye edeyim” hareketi değil. Ya para bahanesiyle seni kendine borçlu hissettirmek isteyecekti ya da ileride “ben sana para attım” deyip karşılık bekleyecekti.
Kafanda kalması normal, çünkü sınırlarının çiğnendiği yerde zihin takılır biraz 💭 Ama şu an tek anlamı şu: sezgilerin gayet sağlam çalışıyormuş 👏✨