Ben birini sevmeyince veya herhangi tanimadigim yabanci biri biryere dokunursa asla dokunmuyorum hangi sarkiyi dinlerse dinlemem?

Hijyen takıntısı falan değil. tanıdığım veya tanimadigim biri benim sevdiğim müziği veya diziyi izlerse soğurum o şeylerden iğrenmeye başlarım. İşlerinde mesela birileri wcye giriyorsa orada asla tuvaletimi yapmak istemem aileme karşı da böyleyim. Ailemden biri yatağıma oturunca aşırı sinirleniyorum sanki o yatak artık benim değil benim o yatakta düşündugüm şeyleri izlediğim şeyleri sanki o kişiye geçiyormuş gibi rahatsız oluyorum. Biriyle aynı kılıfı bile kullanmak istemem çünkü o kişinin yaptığı şeyleri ben bilmiyorum belki burnunu karıştırdı ve sürdü. Dünyanın öbür ucunda olsa bile ben onunla aynı kılıfı kullanmaktan hoşlanmam. Bu gibi saçma sapan bir ton şey var. Bi tane daha söyleyeyim herhangi bir erkekle aynı odada asla kalamıyorum konuşmak bile istemiyorum rahatsız oluyorum sanki kötü bisey yapmışım gibi hissediyorum sebebi ne bunların?

Ben birini sevmeyince veya herhangi tanimadigim yabanci biri biryere dokunursa asla dokunmuyorum hangi sarkiyi dinlerse dinlemem?