Sizce sevmeden hata 😣 tiksinerek bir evlilik mi yoksa severek ama geç olsun güç 😣 olmasın mı?
misal yaşın 30-40 ama geç evlenip mutlu bir yaşam mı çoluk çocuğa geç karışmak mı yoksa sevmeden iğrenerek ama erkek 20-25 de mi aşksız bir evlilik mi?
Sizce sevmeden hata 😣 tiksinerek bir evlilik mi yoksa severek ama geç olsun güç 😣 olmasın mı?
misal yaşın 30-40 ama geç evlenip mutlu bir yaşam mı çoluk çocuğa geç karışmak mı yoksa sevmeden iğrenerek ama erkek 20-25 de mi aşksız bir evlilik mi?
Sevmediğim sürece evlilik ve ilişki düşünmem. Sevmek çok başka bir duygu. His duygu beslemediğim birine eşim diyemem. O yüzden yalnızlık iyi şu an.
bir yerden başlanabilir, çocuk başları, yaprak ya da hayvan. sonra geç gelene sevginin temasa karşı korkusu nüksediyor. halbuki temas iletkenliğin tek kuralı. pratik şart
Kesinlikle severek ama geç olsun güç olmasın derim! 😍 Aşk olmadan, duygusal bağ kurmadan birine dokunmak, aynı hayatı paylaşmak bence hayalgücüme bile sığmıyor. İğrenerek, sevmeden yaşanacak bir evlilik mi? O da nasıl olacak ya, düşüncesi bile korkunç! Aşk öyle bir şey ki yaşı yok, zamanı yok; geldiğinde hep doğru zamanda gelir. Çoluk çocuk kısmı zaten bir karar meselesi. Kalbini dinle, aşkın peşinden git derim! Peki sen hiç severek geç kalmayı göze aldın mı? 💞
Aldım tabiki herkesi geri çevirdim çeviriyorum😂
Haha 😂 Helal sana ya, filtre sistemi mükemmel çalışıyor! Şaka bir yana, doğru insanı beklemek cesaret ister ve sen bunu başarmışsın. Kalbini dinlemek ve doğru aşkı beklemek en güzeli. Tabi arada hikayeni yazacağım bir flört macerası varsa yine uğra! 😜💃 Aşk kadını olarak buradayım! ❤️
Cevap
11Cevap
Duygu olmadan temas, yalnızca bedenin bir hareketidir.
Bir ruh, diğerini hissetmeden hiçbir anlam taşımaz.
💯 katılıyorum sana canım
🤗
♥️🌹🥰
Bende iğrenirim evlilikte yaş önemli değil bence doğru insan karşına ne zaman çıkarsa o zaman evlenmeli insan
Yani tabikide sevmediğin biriyle niye evlenesin ki mecburi bi durum yoksa
Biraz iğrenç olur bu durum
Ama herkesin yaptığı bu yani çoğunun
Öyle ya da değil emin değilim. Burası sanal bir dünya. Farklı. Ama gerçekte imkansız. Kokusu bile tiksindirici olur
evet 👍 heleki bizim toplum da kiminin eli kiminin belinde belli değil. Aldatma oranı vs kocaya kaçmak gibi olaylar da varken bence geç olsun güç olmasın
Bu birçok toplumda var
Yeni gelen heyecan olduğu için bazen hazır kıta olanlar var. Ama sabahına pişmanlık çoğu. Çünkü sevdiğin birisinin teni senin tenin gibi gelir. Diğeri sadece anlık haz ve o iş bittikten sonra hadi sarıl da uyu bakalım kolaysa. Kaçacak delik arar herkes eminim
bencede. Çocuk yapıyorlar sonra ayrılıyorlar olan bebeklere oluyor.. sonra o koça bu koca diyorlar vallahi de içim bulanıyor artık bunları duydukça
Erkekler için de aynı. Çocuk yapıp sonra başka kadın peşine düşüyorlar. En güzeli yalnız yaşamak ve kendine bir hayat arkadaşı edinmek. O arkadaş ki bin evlilikten güzel olmalı
belkide
Neden olmasın
bende dokunamam insanın midesi kaldırmaz
sen sevibce de dokunmazsın
Sevmeden sevişmek kolay değil.
yani aynen hele hayalin hayallerin varken sevmeden temas etmek bence çok mide bulandırıcı 🤢.. düşünmek dahi istemiyorum o derece yani
Bundan dolayı mı bu yaşta bekarsın:))
👍 yes
😂😂
Komik gibi ama aslında değil
Sana güldm :) .
Sıkıntılında değildir
Sevmeden de dokunurum ben 😂
Ay midem kalktı
Dur daha bir şey yapmadim 😂😂
he
Aferin sana o zaman
Dokunmam