Sizce ikna edici kalp yumuşatacak tarzda bir konuşmamı eklemem gereken bişey var mı telefonda söylicem yardımcı olur musunuz?

seni uzun zamandır aramıyorum aslında bunun sebebi cesaretim kırıldı ve kafamı toparlamak istedim. Ama şunu fark ettim; bazı şeyler mesajla ön yargılarla ya da susup uzaklaşarak kapanmıyor Uzun zamandır içimde susturduğum şeyler var. Ne zaman seni görsem ya da adını duysam, içimde yarım kalmış bir his uyanıyor. Ve ben bunu yok sayarak devam etmek istemiyorum Bunu olayları büyütmek geçmişi didiklemek için değil, sadece netleşmek için yüz yüze konuşmak istiyorum. İkimiz de yetişkin insanlarız. Yarım kalan bir cümlemiz varsa bunu sakin sakin kötü şeylerden bağımsız tamamlayabiliriz. Ama eğer içinde en ufak bir soru işareti bile varsa, bunu görmezden gelmeyelimGeçmişi kurcalamak için değil… sadece gözlerinin içine bakarak konuşmak için. Belki yanlış zamanda denedik, belki eksik kaldık. Bilmiyorum. Ama eğer sen de tamamen kapattığını düşünmüyorsan, bir kahve içip sakin sakin konuşalım isterim.”imkansız bir şey istemiyorum. Sadece bir kahve ve dürüstce konuşulacak bir yarım saat.”
Sizce ikna edici kalp yumuşatacak tarzda bir konuşmamı eklemem gereken bişey var mı telefonda söylicem yardımcı olur musunuz?