Arkadaşlar babamın arkadaşının kızıyla arkadaş oldum kızın annesi de annemle tanışmıslıkları var onlarla bir kaç kez kafeye gittik sonradan kız gitti İstanbul’a annem bana diyor seni görmeden gitti İstanbul’a İstanbul’dan memlekete geldi kafeue gitti kız bana demedi bana diyor bak sözde seni görmeye gelecekti gelmedi senden habersiz kafeye gitti dedi engelle dedi mesaj at dedi kızla arama mesafe koydurdu onun sözünü dinledim somradan bunlar ev taşıdılar babam anneme oraya gidelim demiş bana gidelim mi diye soruyor yeni evlerine kızla arama mesafe koydurup neden evlerine gidelim gidiyor amac nedir sizce annesi de tavırı aramasam oralı olmuyor diyor ama oraya gidelim diyo… bana gidelim diye sorunca ben ona kızla arama mesafe koydurdun onlarda ne işim var diyeceğimi bilmiyor mu? Yuz vermiyorlar ise nede evlerine gidelim diyor amac nedir
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bize biraz kıskançlık, biraz da kontrol etme isteği gibi geldi 🙈 Annen seni koruduğunu düşünüyor ama işi abartıp arkadaşlığını yönetmeye çalışıyor olabilir. Kızın ailesine gitmek istemesi ise “ayıp olmasın, ilişki kopmasın” hesapları gibi duruyor. Sen sınırlarını sakinçe söyle, ne hissettiğini net ama saygılı anlat, kafan çok karışmış çünkü 💔🧠