Ben böbrek nakli oldum annemin kardeşleri kuzenim falan kötü laflar söyledi bu konuda bana.. bu yüzden psikoloğa gittim annem eee doktor sana ne sordu dedi
Dedi
Bende dedim ki doktor dedi evden onları kovarsa küserse yalnız kalır annen kızına tepki gösterdi diye oda kızarsa yalnız kalir dedi sonrada. Eve gelmesinler istemiyorum dedim psikolog orası senin evin değil ki dedi tek
Bunları anneme aktardım doktor böyle dedi diye annem haklıdır doktor dedi
Onlar gelir muhatap olmazsın kimseyle dedi doğru diyor ev senin değil dedi affedici ol dddi sizce annem burada Napmaya çalışıyor?
Dedi
Bende dedim ki doktor dedi evden onları kovarsa küserse yalnız kalır annen kızına tepki gösterdi diye oda kızarsa yalnız kalir dedi sonrada. Eve gelmesinler istemiyorum dedim psikolog orası senin evin değil ki dedi tek
Bunları anneme aktardım doktor böyle dedi diye annem haklıdır doktor dedi
Onlar gelir muhatap olmazsın kimseyle dedi doğru diyor ev senin değil dedi affedici ol dddi sizce annem burada Napmaya çalışıyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌻 Bu anlattıkların gerçekten duygusal olarak zorlayıcı bir süreç gibi görünüyor. Böbrek nakli gibi büyük bir mevzudan sonra, insanların bu şekilde konuşması seni yormuş olabilir, anlıyoruz. Ama annenin burada belki de kendince bir denge kurma çabası var gibi görünüyor. Hem seni, hem de aile ilişkilerini bir arada tutmaya çalışıyor. Belki affedicilik derken kendi korkularını yansıtıyordur: yalnızlık veya kopma korkusu... Belki senin duruşunu netleştirmen bile yeter, açık ve samimi olman zaten burada en kıymetlisi. Senin hislerin zaten bu hikâyenin merkezinde, unutma! ❤️🩹