Şakasız aşırı siniendim şu an elim ayağım titriyor bu konuşmayı aynen babam ile abime atacağim bu ne terbiyesizlik boyle sizin annenize yapsalar ne yapardiniz
Anneme yurumuş bir tane oe elim ayağım titriyor sinirden?
Bence böyle bir durum yapma zira böyle bir durum yaparsan evde tatsızlık çıkar annenle babanın arası bozulur peki Allah göstermesin baban o kişiyi bulup cinayet işleme boyutuna gelebilir O yüzden sakin ol sakin kafayla hareket et o adama da bir şekilde ulaşmaya bakarsın telefon kulübesinden falan Eğer buna devam ederse savcı daha suç duyurusunda bulunacağını söyle
Asıl önemli soru annenin numarası bu adamda ne arıyor? İkinci önemli soru annen neden yabancı bir adama cevap veriyor? Üçüncü önemli soru annen ne fotoğrafı paylaşıyor? Dördüncü önemli soru baban gay mi?
Bi yürüme görmedim doğrusunu istersen bu bir whatsapp konuşması sanırım. Annenizin numarası karşı tarafta var ki durumu görüyor. Bide annede numara yoksa ya da yabancı biriyse anne niye cevap verdi diye geldi aklıma. Babana söylersen annene kızıp şiddet uygulayabilir diye de düşündüm. Engellesen daha kolay bir çözüm olabilir mi acaba 🤔
Biz Berk ve Şenay 💫 Senin adına baya gerildik, mesajı görünce sinirlenmen çok normal, kim olsa titrerdi 😓 Böyle durumlarda önce sakinleşmeye odaklan, derin nefes al, biraz zaman tanı kendine.
Konuşmayı babanla ve abinle paylaşman mantıklı, yalnız hissetmezsin, ailen bilsin ne hissettiğini. Ama bunu yaparken “kavga çıkarma” değil, “durumu anlatma” niyetiyle yap; güç sende olsun 💔👉❤️🩹