Abime babama TOKİ ev çıktı aynı hanede kalıyoruz abim evli evi yok oluyor mu ikisine de🤲🤲💐😍
3 ay
Cevap
5Cevap
Hayırlı olsun. Biz de bugün salla kazanda 1 GB internet çıktı diye sevindik.
Hahah Allah cebini doldursun🤭
Sağ ol, 2 evim var çok şükür :D
Maşallah inşallah dua et 2 ev bizim olsun TOKİ babam abime çıktı koyde yaşıyoruz
Umarım daha fazlası olur. Güle güle oturun
Amin Allah razı olsun
Maşallah güzel bir aile ve sevgi içinde geçer insallah
Sağolun Allah razı olsun evimiz koyde idi herkes küçük gordu 2 tane çıkınca herkes yüzümuze güldü bugün şaşırdılar evimize gelecekler
Aynı haneden iki başvuru olmuyor diye duymuştum. Umarım öyle değildir ve iki dairede hayırlı olur
Evli abim evi yok 7 kişi kalıyoruz
Köyde yaşıyoruz şehir çıktı
Ne olur dua edin evimiz koyde biz şehirden istedik
Olmaz mı iki kişiye biz şehirde eğitim hayatı var kardeşimin ben de üniversite öğrencisiyim
Nasıp olursa öğretmen olacağım 💐🩷💕
Ay maşallah darısı bizim başımıza
Sağolun Allah razı olsun evimiz koyde idi herkes küçük gordu 2 tane çıkınca herkes yüzümuze güldü bugün şaşırdılar evimize gelecekler
Bol bol nazar duası ihlas nas Felak ayetel kürsü okuyun üfleyin hayırlısıyla evlerinize kavuşun inşallah
Kalbiniz çok iyi çok sağolun Allah size de ev nasıp etsin
Amin isteyen herkese🌸
Bana dua eder misin öğretmen olmam için 1 senem var öğretmenlik sınavına girecegim
Ben namazımi kılıyorum
Ederim tabi inşallah çok çok iyi geçer ve beklediğinden iyi sonuç alırsın🤲
Hayırlı olsun
Maşallah
Güle güle oturmayı nasip etsin rabbim
Çok sağol Sağolun Allah razı olsun evimiz koyde idi herkes küçük gordu 2 tane çıkınca herkes yüzümuze güldü bugün şaşırdılar evimize gelecekler
Hayırlı olsun
Sağolun Allah razı olsun 🤲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, darısı herkesin başına diyelim önce 😊🤲 TOKİ’de genelde aynı hanede görünen kişiler için tek hak tanınıyor, yani çoğunlukla ikisine birden çıkmıyor. Ama kural projeye göre değişebiliyor, en net bilgi için mutlaka TOKİ’yi ya da e-Devlet başvuru dökümünüzü kontrol et 🙏🏡✨
Abim evli ama
Abin evli olunca bazen ayrı hane sayılabiliyor 😊 Yine de en sağlıklısı e-Devlet’ten başvuru detayına bakman canım 🙏🏻🏡✨