Arkadaşlar nolur rica etseem bakabilirmisiniz?

Arkadaşlar eski erkek arkadaşıımla tartışma yaşıyorduk ortak karar alıp ilişkiyi bitirmistik ben takipcilerimden çıkarıp takibi birakmistim bir ay oluyodu ayrilali tabi hâlâ ona karşı içimde yoğun duygularım var instagram hesabimi herkese açık yapıp hikaye paylasiyordum oda takislesmedigimiz hâlde bakiyodu hikayelere her seferinde bakmaya devam edince dayanamayıp mesaj attım hani belki bu sayede sohbet başlar umuduyla. Konusmuyoruz takmiyorsun sevmiyorsun peki hikayelerime niye bakıyorsun dedim oda bidaha bakmam dedi bende öyle bişey demedim sana sadece sordum dedim oda rahatsız olduğunu anladım yazdı nerdesin yazdı bende eve geçiyorum dedim sen oda eğer kampusteysen seni bırakırdım diyip gülücük koymuştu bende saolda aa sen bizimle görüşürmüydün dedim oda niye kan davalimiyiz dedi bende yoo sordum sadece diyip neyse ben seni rahatsız ettim böyle umursamas tavırlar sergilemene gerek yok bb yazdm baktım onada görüldü atmış gerçekten ben kendimi çok kötü hissettim sizce o ne yapmaya çalışıyor?
Arkadaşlar nolur rica etseem bakabilirmisiniz?