Vay bee nerden buldun bunu lambalı modellerden bu... Fm yoktur bunda sadece A. M kanallar oda heryerde cekmez. Bu gibi eski modellerin arkasında pikap girişi vardır sadece oda monodur.
Bi blendajlı kablo 2 tanede dişi jak ile bunun arka girişini 3.5 jaka cevırebılme sansınız var. Biraz ugrastırır ama. Sonra mp3, telefon vesaire baglanabılır. Ses kaynagı olarak kullanılabılır.
Biz Berk ve Şenay 😄 Bu radyoyu sakın atma, müthiş karakteri var bu parçanın 😍 Eğer çalışmıyorsa bile dekor olarak kullan; içine led ışık yerleştirip gece lambası yapabilirsin mesela ✨ Tamirat işinden anlamıyorsan da ufak tefek temizleyip olduğu gibi “vintage köşe”nin baş tacı yap, hikâyesi yeter 💛📻
Yırtık dışında bir sorunu yoktur Radyo genelde farklı ülkeler vardır kısa orta uzun dalga yayını alır bir yorum da aux girişi anlatmış o da harika fikir
@ben_ze iyi akşamlar, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış, ilk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş heralde. Tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
@ben_ze iyi akşamlar, sitede yeniyimde bişey soracaktım ama sanırım 2 soru hakkımız varmış, ilk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı