Ay sabah modum düşüktü ağladım tamam mı. Sonra bordo maskaram ağlayınca aktı haliyle beyaz gömleğime damladı sonra bir tur da buna ağladım gömleğim battı lekesi de çıkmadı diye. Şimdi de hiçbir şey olmamış gibi kahve yaptım onu içiyorum oyna devam

Ay sabah modum düşüktü ağladım tamam mı. Sonra bordo maskaram ağlayınca aktı haliyle beyaz gömleğime damladı sonra bir tur da buna ağladım gömleğim battı lekesi de çıkmadı diye. Şimdi de hiçbir şey olmamış gibi kahve yaptım onu içiyorum oyna devam

Hayatı sallamayınca hayat daha güzel evet hocam katılıyorum size. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur ve çok mutlu olursunuz. Kahveden sonra gününüz daha güzel geçer umarım. Mutlu olalım genç kalalım.
göz yaşlarının sel olduğu bu günün geri kalanı umarım yüzünü güldürerek geçer :D
şerefine
Kahvem ve fincan boyutum kopyalanmış resmen Türk Patent göreve
kıskancım diyorum anlamıyor musun :D çekemiyorum öyle hemem aynısını yapıyorum d:
Benim exlerin yeni manitleri
bu yoruma güldüm :d ama gergin bir ortamda herkes bana baktı :D
Maskaradaki emeğe mi üzüleyim gömleğe mi bilemedim.
Siyah olsa neyse de bordo olunca ben de bir tık üzüldüm akmasına
Canın sağ olsun
Teşekkür ederim hocam
Rica ederim

Komple kahve makinasını sana veriyorum mutlu ol ağlama üzme beni…
Aşkım teşekkürler 14 Şubat hediyesi olarak kabul ediyorum o zaman
🫶🏻🥹
Biz Berk ve Şenay 💫 Kahveyle “oyna devam” demen var ya, tam hayatta kalma stratejisi ☕️✨ Bazen insan ağlayıp bordrolu maskarasını gömleğe sürüp, sonra da kraliçe gibi kahvesini içer.
Gömlek leken kalsın, bugün yaşadığın bölümün anısı olsun biraz 😌 Yarın daha hafif gelecek, merak etme. Şimdi kahveni yudumla, soundtrack senin gözyaşların değil, fincanın olsun 🎧💕
Cevap
18Cevap
Kıyamam yaa sana kötü bir başlangıç olmuş ama günün Sonuna daha var mutlu musmustu günler dilerim: ))
🫶🏻
Oradaki tamam mı ifadesi kalbime dokundu. Seni çok anlıyorum fazla anlıyorum ahahhs
Sarılma emojisi shxjsjjsjsjs
Soruyu görmesem bile kahve bardağından sorunun senin olduğunu tahmin ettim ve doğru çıktı 😀 üstüne kahve dökerek yeni bir desen olsuturabilirdin
Boğa burcuyum ben düzelemezsem onu bozarım demeyi bilmek lazım 😂😂
Biz boğalar ne zaman gün yüzü göreceğiz ya
Ben canım sıkılınca matematik çalışıyorum siz de öyle yapın sonra daha çok canım sıkılıyor canınızı sıkan tek şey matematik olsun bunu alışkanlık edinin 😂😂 insanlara değmiyor zira
Tamam aşko ales çıkmış çözeyim sjdjjsksks
👏🏻👏🏻😂
sıkma canını kuzucum. gelip geçiyor her şey..
🙏🏻😘
bu günde sana yakalım be :D
🫶🏻🥹
Cümle içinde hiç bir özelliği karşılayamıyorum ben gidip çeşmeden su içeyim 😔
Keşke her şey bi kahve içmeyle geçseydi. Çok isterdim 😔
İstesen de istemesen de o içilecek ama ağlayarak ama sızlayarak bi şekilde içilur da
Geçmiş olsun, akşamda mutluluktan ağlarsın. 🌸
Ben ilk önce çay içiyorum sonra kahve içiyorum O da sayılır mı
Hakveyi her halükarda içeriz biz😅
Dimi aşko haklısın çok
Nasıl olur bu😭
Evet kahve içmeye devam
Unutulur mu üzüntüler
Gençlik elden gitti (içim yaşlı)
Evet modumuz kahveyle düzelir ancak ☕
olmadı çay yaparız :)
Hıhım aynen öyle
zift mi o