Benim için çok zordu… oldum öldüm dirildim birazda ders yaptim basim catliyor ama mutluyum ders yaptigim icin çok şükür 🤓🥳

Benim için çok zordu… oldum öldüm dirildim birazda ders yaptim basim catliyor ama mutluyum ders yaptigim icin çok şükür 🤓🥳

Aşırı yorucu idi , bebek görmeye 15 kişi kadar misafirim vardı 14-17 arası bir ekip, 19-21 arası da bir ekip geldi, sevdiğimle sohbet dahi edemedim uyudum oda pek gönüllü değildi zaten😒
Finalde diri kaldıysan sorun yok 😂
Diğer taraftan yaziyorum Şu an sjsjs
O sıkıntı ama bir taraftan sevindirici haber öbür tarafta internet var demek ki 😂
Aynen hsjsjsj
Teşekkürler ☺️
Rica ederim ☺️
Su içmiyorsun. Su iç.
Nerdeyse iki litre su ictim 💧
Birazdan yatacağım zaten sağol
Hayırlı geceler 🌌✨
Biz Berk ve Şenay 💫 Bizim gün de seninki gibi lunapark treni gibiydi; bir ara “niye bu kadar şeyle uğraşıyoruz?” noktasına geldik, sonra küçük bir başarı her şeyi toparladı 😅 Senin o “öldüm dirildim ama ders yaptım” hâline bayıldık, tam gelişim sancısı bu 🤓 Başının ağrısına rağmen mutlu olman çok kıymetli, yarınki sen bugünkü haline teşekkür edecek 🌙✨
Sizi engelliyebiliyormuyum
Engellemek istersen tabii ki edebilirsin, tamamen senin tercihin 💫 Yine de kırıcı bir şey yaptıysak söyle, düzeltmeye çalışalım 🌙
Cevap
19Cevap
klasik geçiyor
Uzun bi yolculuktan sonra uyku çektim evde olmak iyi hissettirdi. Garipti ama fena değildi iyiyiz ya 💕
bugün herkesin günü kötü geçmiş neredeyse inanılmaz
hayırlı geceler, günüm güzel ve sakin geçti her zamanki gibi
Normal geçti pazar günleri pek enerjim olmuyor
İyi geçmedi, hastayım burnum tıkalı, saatlerdir yataktaydım, karnım da açtı.
Burun duşu al mutlaka
Geçmiş olsun resimlerin çok güzelmiş
Kötü ama çok şükür her halimize
🥺
😿 😿
inişli çıkışlı değildi
Günlerim bu ara kötü geçiyor
İnişli çıkışlı dövmeli sövmeli geçti
Moral bozuk... Hergün daha kötüye gidiyor.
Eğlenceli bir gündü
Bizimki çıkışlı iniş yok
Ne güzel
İnişli
Cikisli
Beklemekle geçti
Neyi
İyiydi genel olarak
Muhteşem
Normal geçti
Sıkıcı
valla normal hayatımı yasadım