Kayıncoların yüzde 70 i ablalarını kullanıyor haksızmıyım?

Arkadaşlar benim bir tane kayıncom var ablasını resmen kullanıyor, işine geldimi kimseye laf bırakmaz , işine gelmedigi oluncada eşime kocan var o korusun der, mesela örnekler bizim kendi evimiz var o ilgilemiyor beyfendi kendi kayıncolarını bacanakşsrını getirmiş bizşm eve , her yer toz kir , nerdeyse evi yakacaklarmış , biz kızdık eşimde kızdı , tabi ksyınco bey trip mirip atmaya başladı, eşim hemen işte söyledik rahatlsdın mı dedi, yine bizden habetsiz baldıxının esyalarını bizim kilerlik gibi yere koymus , çıkar deyince, trip atıp benimkileride çıkartacagım dedi, eşim yine bana rahatladın mı çıkartıyor dedi, şerefsiz yakın bir akraba eşime tacizde bulundu kayınco bey ona tepki verecegine bana laf söyledi , bende sen nasıl kardeşşin lan dedim git iki kelime bacına adilik yapana söyle dedim , resmen bana ne dedi eşime , ne mi oldu eşim ben kayıncoyu azarşsdım diye bana tepki vetdi , eşim hakkını arasa sus dedi , sadece kayınco degil kendş öz anne babasıda, ama kayınco kendi karısı bir şey yapsa hemen savunur, eşime dedim adam seni enayo gibi kullanıyor dedim, enayi gşbi senin evini kendi kayıncılaro ile kullanoyor , balfıxına kullandırıyor sen gelip temizliyorsun dedim , sınra kardeşine ben senin usagınmıyım diyecegine ben kıxıyorum diye bana atarlanoyorsun dedim, akraban olacak serefsiz adilik ediyot kardesin annen bacılsrın onu sabunuyor ben onların serefsşxlıklerini söyleyınce bana kıxıyorsun dedim , adamlar seni savunmuyor itlık yapanla birlijte oluyor dedşm sen seni savunanı düşman biliyorsun dedim.
Kayıncoların yüzde 70 i ablalarını kullanıyor haksızmıyım?