Evlilik düşünen seven değer veren koruyan sahiplenen eskinin klasik erkeği prenses olmayan kadına kadın gibi davranan
3 ay
Evlilik düşünen seven değer veren koruyan sahiplenen eskinin klasik erkeği prenses olmayan kadına kadın gibi davranan
Olmaz olur mu, tabiki var. Hatta fazla bile var. Ancak, onlar da güvenecek kadını bulamıyor. Ciddi güven problemi yaşıyorlar. Çünkü imzayı attığın anda tüm ipler kadının eline geçiyor ve günümüzün kadını erkeğe baskı yapmaya başlıyor. Bence sorun, artık erkeklerin kadınlara hiç güvenememesi ile ilgili maalesef
Düzgün erkek var ama görmüyorsunuz. Görmek istemiyorsunuz. Size hep bir şeyler verebilecek erkekleri gördünüz. Düzgün erkekler ise bir şeyler veremediği için ya onları kabul etmediniz ya da sizlerle iletişimde bulunmak istemedi.
Yaşınız ilerleyince de düzgün erkek yok diye ağlıyorsunuz. Bu size müstehak.
10 yıl sonra sizin gibiler için daha büyük bir depresyon bekliyor. Kitlesel depresyon yaşayacaksınız.
Var aslında ama bu defa da şöyle oluyor kendimden örnek vereyim
Çalışıyorum ve çevremde çoğunlukla iş ortamı vs uygun birini bulamadim sosyal medyadan tanışmak istediğimde de olmuyor bende bulamadım durum aslında çoğunlukla kadın erkek için aynı
Sadece erkek mi? Kadınlarda aynı. İnsanlar artık haz peşinde kimse konfor alanından çıkmak istemiyor. Evlilik sorumluluk demek. Sorumlulukların olmadan istediğini yaptığın bir ortamda neden evlenesin ki?
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında “doğru düzgün erkek kalmadı” hissi, biraz da görünür olanların gürültüsünden kaynaklanıyor 😅 Değer veren, koruyan, emek harcayan erkekler hâlâ var ama genelde sessiz sakin takılıyorlar.
Belki de kriterleri “prenses” ya da “klasik erkek” kalıbından çıkarıp, karşılıklı emek ve saygıya odaklasan, o adamları görmen kolaylaşır 💛 Pes etme, sahne kalabalık ama boş değil 😉
Cevap
39Cevap
30 küsür yaşındasın zaten sen potansiyel eş adayı olsaydın o bahsettiğin erkek figürü seni havada kapardı demek ki sende bir arıza var ki bu yaşa kadar evlenememişsin.
Yav he senin zihniyetindeki erkekler yüzünden evlenmedim
Sen kendin de 32 yaşındasın bana diyene bak
Şimdiye evlenirdin çok iyi bir şey olsan o zaman
Var bir sürü, siz bulmayı bilmiyorsunuz bence
Ya da onlar bizi bulamıyor
Erkekler için genel bir algı var , dış görünüş beğenmiyor diye ama bu aslında tam tersi, kadınlar kolay kolay beğenmiyor.
Tanışmaya açık biri misin?
~ Var ama az ve onu begenme ve onunla anlaşma ihtimalin düşük oluyor ~
her gün bu platformda görmekten sıkıldığım beş para etmez sorulardan birisi daha
Neden kalsin? Tipe boya baktiginiz icin her seyin en iyisini fazlasini istediginiz icin olabilir mi goremiyor olabilir misiniz? Cok yakisikli veya cok uzun erkek ariyor hepiniz
Ben hayatima giren kadina prensesim gibi davranirim ama sevdigim kadin tipii zap zayif incecik olmasi
Hmm bn de uzun boy gejus omuz seviyorum
Peki senin boy kg kac
154 56
Boy güzelmisde kg cokmus
Evet pek zayıf değilim normalim
Kilolusa sayılmam ama
Benim exim 1.55 38 kiloydu
Yuh kasektik
Seni. Boy kilo kac
Yoo cok tatli taş gibiydi fizigi
1.80 120 kg ben
Yalnız senin kilo cokfazla
Evet iriyim 😂
Maalesef öyle davranilmayi hakedecek kız da kalmadı kızların hepsi para peşinde ve hiçbiri de gerçekten değer vermiyor erkeğe
Ben varim. Ve bircok erkekte var. Ama kadinlar artik evlenilecek olmadigi icin aklimizdan siliyoruz maaleseffff
Öyle bir kadın da yok ciddi düşünen kadınlığını bilecek biri
Var aslında da
Sanmıyorum yok çok gördüm Ciddiyim diyen kişiyi ozelle geçince bambaşka biri çıkıyor karşına
Aslında var ama kıymet bilmiyorsunuz geniş omuzlu fiziği iyi sizi kadınsı hissettircek
Hani
Sadrce böyle değil ruhen de diyorum
Mesela ben öyleyim kaç yaşındasın sen
Davranışları ile
Tamam ruhende deli gibi kadınsı hissettiren biriyim
Hayatımda iyi ki karşıma çıkmış diyeceğin biriyim hem davranış hem diğer türlü
Kadın ruhundan çok iyi anlarım çünkü
Hmm ben de böyle erkek seviyorum
Seviyorsan zaman kaybetmeden yapacağın belli kaçırmadan konuşacaksın fiziği iyi kadın ruhundan anlayan birini istiyorsan tercih senin
Tamam konuşalım konuşmaktan zarar gelmez
Bekliyorum
Selamünaleyküm günaydın müsaden olursa seninle tanışmak isterim
Erkekleri prenseslestiren kadinlar olduğu için olabilir ki
Ben prenseslestirmmedm benim suçum ne peki
Kurunun yanında yaş da yanıyor işte
Doğru düzgün kadın mi kaldı ki hepsi ikinci el üçüncü hatta bazıları neredeyse tarihi eser olacak shsjsjsjk
Çağ değişti maalesef var ama az
Sen nasılsın
Ben 90 lar erkeğiyim ara dönem nadir nesilden. Hem klasik hem de modern olabilen uyumlu yapıda biriyim.
Bekar misin
Hayır ben evliyim profilimde yazıyor zaten.
Sorun da burada hepinizi kapmislar
Bekar olanlar da var hala nasip meselesi. Evlilik kolay değil zaten. Siz kendinizi geliştirin nasipte varsa olur.
Galiba yok olmuyo yasim 30 oldu
Evlilik nasiptir belli olmaz. Siz umutsuzluğa kapılmayın dediğim gibi kendinizi geliştirin ki şansınız artsın.
Yaşlanıyorum iyice. Bilmiyorim
Böyle düşünerek daha karamsar olursunuz. Pozitif olup harekete geçmek daha iyi. Ayrıca nasipte yoksa zaten evlenemezsiniz.
Yani kader diyorsun
Tamamen
Kaderin etkisi büyük elbet evlilik nasiptir. Ama insan kendini geliştirip güzelleştirip şansını da arttırmalıdır. Mesela siz her gelen teklifi kabul eder misiniz yoksa seçer misiniz?
Seciyom
Bu yüzden siz de kendinizi geliştirip güzelleştirmelisiniz ki şansınız artsın.
Bilmiyorum hiç birşeye enerjim yok
Kendinizde başlar değişim. Bence motive olmalısınız.
Evet onun için de biri lazim hayagima bence
Olabilir kafa dengi biri motive edebilir.
Nasil erkek ariyorsun
Yazdığım gibi
Böyle erkek cok var
Dolu sadece çoğu aşırı sapık
Sen düzgün kadın mısın?
Prenses erkek ne ya 😅
kiz kaldi mi ki erkek kalsin
Sorumluluk almak istemio kimse
Var da kıymet bilen yok
Sizden kaldı mı evlenecek kadın
Kaldı ama az tabi. Bunu hak eden kız da az çünkü
Nerde o seksi geniş omuzlu domaltan erkekler simdikilerin hepsi prenses
Ben yazdığın gibiyim ama yalnızım
Neden
Bilmem çok erkeksi geliyorum galiba kadınlara
Yok bee ondan degildir
Neyden peki
Bilmem ki nasip galiba
Bilemiyorum, bence fazla baskın geliyorum kadınlara
Erkeksi dediğim de böyle şiddet uygulayan değil
Öyle değil yav kadına şiddet ne haddime
İstersen sohbet edelim
Olur
Nerede kalıyorsun tatlım sen
Prenses olma sırası bizde 💃
Kız da yok
Kaldı
Doğru düzgün kız kalmadığıniçin evladım
Bilemiyoruz
Erkeklerde tuaflaştı yahu doğru
Olsa ne olacak
Denk gelir elbet
Ben varım
Konuşalım
Abım de senin gibi temiz kadın arıyor
Ben varım ben
Senin kız arkadaşın var
Ayrıldık biz
E niye resmi var profilde o zm
boş ver
:(
Yapay zekaydı ama çok yakışmış demi yanıma
😂 ben de yapmistimbyaoay zeka ile evet jdndjn
Tanışalım istiosan
Ben zaten seninle konuşmuştum
Sanki ama fotomi gormemisim ilk kez gördüm
Soruyu begeneyim yazar mısın bana
Tamam
👍
Bekliyorum
Daha önce başından evlilik geçti mi
Yok
Fal günah ya baktirmiyirum o yüzden
Nokta atışlarım çok iyidir ve sabah sabah sorunu görünce çok bakmak istedim sen bilirsin 😂
Ülkece kafalar karışık🤦
Öyle erkekleri kadınlar olarak yok ettiniz
Kaç yaşındasın
30
Konuşalım mi
Olabilir
Tamam bekliyorum
Ülke enkaz
Hangi şehir?
Burdayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?