Sebebi
:siyasal islam
Herkesin dini kendine siz Allah mı, oldunuz da insanları yargılıyorsunuz siyasal islamcılar
Sebebi
:siyasal islam
Herkesin dini kendine siz Allah mı, oldunuz da insanları yargılıyorsunuz siyasal islamcılar
Cevap
9Cevap
Yakında din açılımı da gelecek meraklanmayın. Milliyetçiler milliyetçiliği İslamcılar İslamı güncelleyecek.
Niye 1 asır önce Atam bu ülkeye laiklik getirdi Din ve Devlet işleri ayrılsın dedi? İşte bu yüzden.
Bazıları havalı olduğunu düşünüyor anlamsızca benim bölümümde çok var birazda erkekler kızlara ben farklıyım havası vermeye çalışıyorlar. Sınıfta öyle sohbetti başlatan kaç kişiyi gördüm. Ateist agnostik deist farklı türleri var
Sahi ya, mesela ben satanistim ama allahımı çok seviyom <3
Sadece Türkiye'de değil dünyada artiyor. Bu kiyamet alameti;
https://youtu. be/bVvub6ju5dg? si=r44XpH09A0l7NYck
Siyasal İslamcılar kendi ideolojilerine sahip olmayan herkesi kafir ilan ettikleri için özellikle Atatürk'e çok fazla saldırdılar
Ama siyasal İslamcılar yüzünden dine düşman olmak akıl tutulmasıdır
Çünkü kulaktan dolma yalan bilgiler vardı hep teknoloji çağında bilgi öğrenmek daha kolaylaştı internet sayesinde herkes iradesi ile araştırıyor
Internet sayesinde bilgiye erisim daha kolay ve yeni nesil daha sorgulayici
laik ülke ya kimene kimin inancindan musluman olup olmamasindan
Ekleyip mesajnatar mısın bana
Ama lütfen
Ulaşamadığım için Burdan yazdım çok zor
Kanka gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama yazamıyorum sana
Yaşadığın şey
Valla haklısın bizim erkekler adam olmuyor ondan böyle sıkma canını ben yanındayım
Kesinlikle haklısn
Evet Allah'ım ben başka soru?
Gözleri açıldı insanların artık
Evet islami kullandılar insanları sogutular
şirk koşmak demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😊 Bize de sorarsan, insanlar dinden çok “dindarlık adı altında yapılanlara” tepki duyuyor gibi görünüyor. Siyasal İslam, baskı, ikiyüzlülük, çıkar ilişkileri… Bunlar Allah fikrinden çok kurumlara güveni zedeliyor 😕 İnsan gönlünde inancı koruyup, “etiket” istemiyor. Yani sorun Allah değil; Allah adına konuşup güç devşirenler gibi duruyor biraz 🥲