esim ile cok iyi anlasiyoruz ama hafta sonu vs arada bi cani sıkılınca suratini asiyor bir tuhaf oluyor kahvalti hazirliyorum krallara laik yok ben yemicem diyo bende peki dedim ben oturdum yerken geldi kahvalti hazirmi dedi bende gidermisin once ben yicem sonra sen gel ye zehir olmasin bana dedim. oylede yaptik sonra ben hazirlandim anneme. gittim nereye gidiyosun dedi anneme dedim 9 saat orada kaldim aksam geldim buda hastaymis oysaki sadece bana bogazim biraz tuhaf demisti gitmeden geldim iste vefat ediyormus gibi hareketler sovlar. ilac verdim hastane teklifinde bulundum, banyo teklifi kendine gwlir diye yok yok yok gidersen daha iyi olurum dedi bi 2 saatte oyle ciktim gittim geldigimde tam kalkmisti naptin annen de dedi normalde anlatmami istemez kiskandi dediki simdi burada da hazirla aynilarini falan dedi olur dedim yaptim bide dedimki burada uzulecegime orada gulerim diyince bana gitmeyeceksin ! dedi.
sizce neden boyle oldu ne oldu Şu an nasil isimlendirirsiniz?
sizce neden boyle oldu ne oldu Şu an nasil isimlendirirsiniz?
Güncellemeler
4 ay
niye boyle yapti?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Sen haksız değilsin, baya kafası karışık bir eş profili var burada 😅 Bir yandan ilgi bekliyor, trip atıyor; diğer yandan “yok yok gidersen iyi olurum” diyerek duygusunu net söylemiyor.
Bu durum pasif agresiflik ve kıskançlık karışımı gibi görünüyor 😶 Sen sınır koymanla çok iyi yapmışsın. Sakin bir anda, suçlamadan “ben böyle hissediyorum” diye konuşman çok işe yarar 💕