Bu cocuk beni niye cikardi?

uzun zamandir kütüphaneye gidiyorum bi tane cocukla bakısıp duruyoruz surekli bu cocukla aynı dershaneye gidiyoruz ama sadece denemeler icin daha once hic konusmadik birbirimizi tanımıyoruz bu cocuk bi aksam nerden buldu bilmiyorum bana instagrramdan istek atti adini falan ordan ogrendim neyse kabul ettim cocugun hesabi bombostu sonradan one cıkarılanlar koymus 2 tane foto baya eskiden kalma 2024de benim hesabimda dolu baya turkiyenin her yerinden fotom var resmen neyse bi sonrali gun oldu kutuphaneye gittim oda var tabi ben arkafasımla araya cıktı oda cıktı iste bana bakıp duruyorlar arkadasım diyo bakisiyoruz yine aynı sonra bir gun daha gecti ben bi baktim beni cikarmis bi anda hani ne olmus olabilir 1 gunde gayetde iyiydi arkafaslarim acaba seni fazla mı buldu falan diye dusunduler ama ben bi secenek bulamadim yani bir erkek niye boyle yapar anlamadım beni cıkardıktan sonra bana bakmayı kesti arkadaslarida baya azalti normalde onlarlada denk geliyordum sizce neden olabilir cidden çocuktan cok hoslanmıstım tiktok rplerine baktim dua Allah falan var yok birini cok severseniz allah sınar imtihan soyle boyle acaba birinden ayrıldıda benimle ugrasası mı geldi ama oyle olsa beni cikarmazdi anlamadim yani
Bu cocuk beni niye cikardi?