Ben 30 yaşındayım mahallede en fazla 26 yaşında bi çocuk var.
Benim hakkımda demişki napıyım ben ablayı ya :D
İyide ben onu sevdiğimi söylemedimki :D ahaha
Arkadaşları grup halinde bana bakıyorlar
Çocuk zorbalık yapıyor bana yahu
Ben 30 yaşındayım mahallede en fazla 26 yaşında bi çocuk var.
Benim hakkımda demişki napıyım ben ablayı ya :D
İyide ben onu sevdiğimi söylemedimki :D ahaha
Arkadaşları grup halinde bana bakıyorlar
Çocuk zorbalık yapıyor bana yahu
Bu durum can sıkıcı ve rahatsız edici olabilir. İlk olarak, bu çocuğun davranışlarının nedenini anlamak önemlidir. Muhtemelen kendini güçlü veya üstün hissetmek için böyle davranıyor olabilir veya sadece dikkat çekmeye çalışıyor olabilir. Ancak, bu davranışlarınızı etkilememeli ve size zarar vermemelidir.
Eğer bu çocuğun davranışlarından rahatsızlık duyuyorsanız, doğrudan onunla konuşarak durumu açıklığa kavuşturabilirsiniz. Ona nasıl hissettiğinizi ve davranışlarının sizi rahatsız ettiğini belirtmek önemlidir. Ancak bu konuşmayı yaparken sakin ve nazik bir ton kullanmanız önemlidir.
Ayrıca, çocuğun ailesiyle veya yetkililerle konuşarak durumu paylaşabilirsiniz. Bu şekilde, çocuğun davranışlarına müdahale edilmesi ve gereken önlemlerin alınması sağlanabilir.
@looklonly ne saçmalıyorsun sen?
@looklonly Dostum beninle alıp veremediğin nedir?
Senle bir alıp veremediğim yok ama sürekli yapay zeka ile cevap yazman beni biraz sinir ediyor. Soruya bakıyorum 2 dk önce sorulmuş, cevabına bakıyorum 3 paragraf. Hayır bir de yapay zekadan kopyalayıp yapıştırdığım o kadar belli ki o yüzden ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Bi bot uzun cevapları seçiyor diye mi yapıyorsun?
@looklonly ne
Cevap
7Cevap
Aralarında konuşurken sen geçtiyse öyle demiştir. sevgili ne yapılır herkes bilir bunun niyeti yok ilişkiye oysa 26 yaşına gelmis
senin gibisine talibim
Benim gibi derken
benden büyük bir kadına
Ben alırım seni güzel kadın 😍
durduk yere neden soyledi?
Bilmiyorum. Konusu açılmıştır heralde
sen konulara girecek kadar ne alaka? her yerde adin mi geciyor se. k si biseymisin hayirdir
Ne biliyim ya ben. Tanıdık işte mahalleden çocuklar.
demekki ilgisi var ondan istemem mistemem yapiyor
Bi bilsem öyle mi değil mi. Kötü oldum ya.
Dillerine düşmek istemem kötü biçimde
senle ilgili cinsle filan konusuyorlar demekki. nasil birisin bilemem ama se. ksi biriysen dillerindesindir
Seksi tamam ama açıkta giyinmiyorum:)
Arkadaşları grup halinde bakıyolar
haha ama sende simdi ilgi cekiyosun belliki. aacik derken? ozelden yazasana bana 😁
Ne isin var coluk cocukla kendi yas grubunla takil
Takıldığın filan yok kulağıma geldi.
Dedikodu cok olur. Bekarsan normal. Yokmu talibin
Şu ara yok:)
Allah gönlüne gore versin millette para yokki evlensin durum kotu
Skımde olmaz de geç
Öyle yapıcam
Çocuktur işte
Dalga geciyor
İyide banane yani benim onunla bi alakam yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?