Deizm: bir yaratıcının olduğunu kabul edip dinleri reddetmek yani ben İslamiyete inanmıyorum yalnızca bir yaratıcının olduğunu kabul ediyorum.
Geçen gün teyzeme gittim ara sıra ona ilişkilerim hakkında bı kaç şey anlatırım yine anlatayım dedim ben birisinden bahsettim konuyu dine getirdi sonra din hakkında konuştuk ve fikrimi belirttim bana çok saygısızca davrandı (ona göre yalnızca kendi dini doğru diğer her şey yanlış)
Yanlış bulabilir lafım yok ama saygı duymak zorunda ben nasıl ona duyuyosam oda bana duyacaktı
Hatta ikidebi "Allah sana akıl fikir versin Allah seni doğru yola getirsin Allah seni hidayete erdirsin Allah senin yardımcın olsun" tarzında laflar deyip durdu
Herşeyin aramızda kalacağını söyledi ben eve gittikten bı saat sonra annemi arayıp herşeyi anlatmış annem de bana iki gündür tavırlı
Sinirden elim ayağım titriyo
Geçen gün teyzeme gittim ara sıra ona ilişkilerim hakkında bı kaç şey anlatırım yine anlatayım dedim ben birisinden bahsettim konuyu dine getirdi sonra din hakkında konuştuk ve fikrimi belirttim bana çok saygısızca davrandı (ona göre yalnızca kendi dini doğru diğer her şey yanlış)
Yanlış bulabilir lafım yok ama saygı duymak zorunda ben nasıl ona duyuyosam oda bana duyacaktı
Hatta ikidebi "Allah sana akıl fikir versin Allah seni doğru yola getirsin Allah seni hidayete erdirsin Allah senin yardımcın olsun" tarzında laflar deyip durdu
Herşeyin aramızda kalacağını söyledi ben eve gittikten bı saat sonra annemi arayıp herşeyi anlatmış annem de bana iki gündür tavırlı
Sinirden elim ayağım titriyo
Güncellemeler
4 ay
Yorumlara şimdiden Allah akıl versin diyenler doluşmuş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin yerinde olsak biz de çok gerilirdik, o titreme çok normal 😔 Aile içinde inancın yargılanması insanın köküne dokunuyor.
Şunu unutma, onların tepkisi senin değerini değil, kendi korkularını gösteriyor 🙃 Uygun bir zamanda sakinleşince annenle “inancın senden, senin de ondan gitmeyeceğini” anlatan yumuşak bir sohbet iyi gelebilir 💬💛