Şimdi asıl bölücü kim durduk yere arkadaşımdan aldığım mesaja bakın Birde cevap veriyor görüyorum sonra siliyor kafada var herhalde Size soruyorum asıl bölücü kim?
Ekran görüntüsünden anladığımız kadarıyla arkadaşın lafı dolandırıp hafif gıcık bir ima yapıyor, sonra da yazıp silerek seni daha da geriyor 🙄 Bu durumda “bölücü” değil, sadece ortamı geren ve pasif agresif davranan o gibi duruyor. Sen tartışmayı büyütmeden, net bir şekilde “ne demek istiyorsun, açık söyle” deyip topu ortaya koysan yeter 👍🏻✨
S'kime de çıkarsa çıksınlar, bunca yıldır kardeş dedik de ne oldu, hendek mı kazılmadı sokaklar mı yakılmadı? HDP dağa militan gönderiyor, teröristler söylüyor bunu direk ve %70 oy alıyorlar doğuda.
İpin ucu kopsun artık taş üstünde taş baş üstünde baş kalmasın ben sıkıldım. Seküler Türkler ve PKK'lı Kürtleri temizlemek şart oldu
Hemde ne şart oldu İsrail in de istediği bu ya 2 kardeşi birbirine düşür Türkiye bölünsün başka türlü türkiyeyi alamazlar Allah bu ülkeyi cahillerin eline bırakmaz inşallah sosyalmedya dan biri tivit atıyor Türkiye sallanıyor
Allah bu durumu en yakın zamanda düzeltsin inşallah çünkü ben gelecekte pek güzel bir kardeşlik göremiyorum. SDG bu işin turnusol'ü oldu. Vatansever Kürtler yok mu var ama azınlıktasınız. Bunun sorumlusu da biz miyiz?
Hayır siz değilsiniz bari benim bizim gibi vatan sevgisi olan dine bağlı insanları bu vatandan biri değilmiş gibi muamele yapmayın be kendi vatanında vatan haini ilan edilmek ne demek bilmezsiniz siz bunun açıklaması yok hacı
Uyardığın için teşekkür ederim bundan sonra konuşmalarıma biraz daha dikkat ederim. Kimin ne olduğu o kadar belirsiz ki insan ne yapacağını şaşırıyor. Sokağa çağırıyorlar inip önüme gelen her Kürt'e mi saldırayım? PKK sempatizanı bile olsa zaten dillendirmez. Osmanlı'nın yaşadığı Ermeni sorununun benzerini yaşıyoruz, sonu nasıl biter hiç bilmiyorum.
İnan ki bugün savaşa girsek sırtımızdan vuracak milyon tane insan var. Türkiye'nin sonsuzluğa uzanan çilesi.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Ekran görüntüsünden anladığımız kadarıyla arkadaşın lafı dolandırıp hafif gıcık bir ima yapıyor, sonra da yazıp silerek seni daha da geriyor 🙄 Bu durumda “bölücü” değil, sadece ortamı geren ve pasif agresif davranan o gibi duruyor. Sen tartışmayı büyütmeden, net bir şekilde “ne demek istiyorsun, açık söyle” deyip topu ortaya koysan yeter 👍🏻✨