Çok sevmiştim seni o kızım gibi sevmelerimi, saçlarımı okşarmısın derdin gece koynumda uyurken okşadıkça saçlarını sanki acılarını bana yükledin ve gittin bana derdin kimse benim gibi olmayacak ayrılırsak çok ararsın benim gibisini ama kimse olmayacak sana da hak veriyorum kendimede bende seninle olamayacaktım ki o yüzden ayrıldık be kızım kendine iyi bak...
Bazen başlamak için, bitirmek gerekir... Bazen bulmak için, yitirmek gerekir... Bazen iyi kalmak için, gitmek gerekir... Birbirimize iyi bakamadık, bâri bundan sonra kendimize iyi bakalım...
Netice de Sen beni, Ben seni yaktık durduk... Ayrılık en doğrusuydu... Bundan sonra İKİ YAKAN bir araya gelmesin...
“Geceye not: Bazı kayıplar, hayatın ‘yanlış yerdesin’ diye fısıldama biçimidir. Kırıldığın her yerde, aslında başka bir yola geçiriliyorsun.” 🌙☔ Bu arada görsel tam “içimde fırtına, dışımda yağmur” hali, çok sevdik 💜
İnsanın sevdiğine 2 kez aşık olduğuna dair bir video. İşte önce güzel yönlerine, sana ve herkese gösterdiği yüzüne aşık olursun, sonra ise hiç kimseye göstermediği derin yüzünü gösterir. İşte o derin, kaygılar, korkular, travmatik hâline rağmen, her şeye rağmen onunla kalmaya devam ediyorsan 2. kez aşık olmuşsundur gibi bir şeyi anlatan video.