Hani şey var moda olan ben sana 100 veriyorum, hareketlerinde düşürme falan.. hayatımda böyle saçma bir şey görmedim de neyse shshsjjj😅🤷♀️

Hani şey var moda olan ben sana 100 veriyorum, hareketlerinde düşürme falan.. hayatımda böyle saçma bir şey görmedim de neyse shshsjjj😅🤷♀️

Ben o saçma şey yapıyorum işte yoksa kimse güvenilmez ama bir yerden başlamak gerekiyor Bir de önyargıları kırmak için yapıyorum biraz daha:)))
yaşın doğru mu?
@sukunaisback yok aslında daha yaşlıyım da oraya o rakamı yazdım 80 küsür işine yaramam yani ne yapacaksan yaşımı Allah allah
yok be sadece sordum merak ettim çünkü çok olgunca konuşuyorsun ))
seni tanımak isterim
@sukunaisback yaa ne oluyor burada bakalım🤷♀️
@sukunaisback 80 yaşın verdiği tecrübe:)) ben kimseyi tanımak istemiyorum Yine de teşekkür ederim Saygılar
fenomen hanım sorun yok ===) buranın şerifi gibisiniz
pekiii 80 yaşında hanımefendi yaş sadece sayıdan ibarettir benim için teşekkürler
@Leviathan_S halletim asko sorun yok arkadaşlar gidiyordu zaten: ))
@sukunaisback ya bu sorunum öyle tab, arkadaşım çok narin vede kıymetli, öyle soeuya atlayarak plur olmadı şeylerle üzül esini istemem.
ben arkadaşınızı emin olun asla üzmem ama o farkında değil ))
@sukunaisback ya bir yürü git şimdi ağzımı açtırma, yarı yaşında çocuksun git oyun parkında oyna😅
@sukunaisback birincisi ben erkek sevmiyorum cinsel tercihlerimi değiştirdim ikincisi en çok üzmem diyenler üzeceğini öğrendiğim kadar tecrübe ettim üçüncüsü hamam böceği gibiyim ben insan sevmiyorum
cinsel tercihlerini değiştirdin demek.. bu tekrar değiştirmeyeceğin anlamına gelmiyor. ikincisi tecrübe etmişsin hayatı ve bazı şeyleri ama bazen istisnalar kaideleri bozabiliyor üçüncüsü deee eminim kalbinde bi yerlerde hala insan sevgisi vardır
@sukunaisback olgun kadın seven erkek sendromuna karşı değişmez Ben istisna kalayım böyle iyi Ayrıca haklı olduğu tek konu kalbimde insan sevgisi var o da tek bir kisilik yetiyor başkasını aramıyorum gerek de yok o yüzden başıma bela olma yoksa Engelleyeceğim seni.
hahaha başına bela olmam ya beni abza erkeklerle karıştırma. Olgun ve kendi yolunda olan bir hanımfendisin hoşcakal kendine iyi bak ==)
Zamanında bu dediğin bende oluyordu. Çabuk inanıyordum insanlara ama artık o güveni kırdılar bendeki. Bundan sonra daha dikkatli oluyorum. Her mavi boncuk dağıtana gülmüyorum artık. Daha temkinli ve dikkatli yaklaşıyorum. İnsanı hayattan soğutmayı başaran birisi illa karşısına çıkıyor. Ona da teşekkür etmek lazım gerçekleri gösteriyor bazen.
Başta hemen hemen herkese güvenir herkesi iyi biri olarak görürüm ama zamanla asıl yüzünü görmeye başlarim. Bu kötü bir şey aslında. Keşke bu konuda temkinli biri olabilseydim.
Ben öyleyim.. tanıştığım insanları ciddiye alır söylediklerine önem veririm.. sonra onlar tezatliklariyla yaptıklarıyla bunu parça parça yok ederler :))
Ben hiç 100 ile başlamam hiç de değer biçmem.
Değer biçmek farklı bir şey.. insanlara belli bir payla baslamak farklı.. güvensiz bakarsak kimseyle iletişim kurmammis gerekiyor.. hep temkin temkin bir yerde bariyerler oluşmasını sağlar.. değer farklı bir oldu iletişim ve yakasim olumlu devam ederse değer vermek onlardan sonra başlar. :))
Haklısın , ama hani ben ne kötü ne iyi bir ley demem. Zamanla anlaşabiliyorsak, davranış tutarkılığı falan. Yani yeni tanıştıö diye çok iyidir insandır gibi bakamıyoeum😅 🤷♀️
Bizde evi barki yeslim edip dukkani uzerine yapmıyoruz elbette :))). dediğim sadece yeni tanistigim insanllara bir yargı ya da koşul olmadan sans veririm.. ama zaten yüzde 95 o şansı yok eder.. elbette bu iki tqrqfli bende yok edebilirim kusursuz kar tanesi değilim.. benimde ters gelen çok özelliğim var herkese :)(
Biz Berk ve Şenay 😄 O “ben sana 100 veriyorum” muhabbeti bize de bayağı tiktok jenerik lafları gibi geliyor, içi boş ama her yerde 😅 Biz herkese 100 güven falan vermiyoruz, limitli kredi kartı gibi düşünüyoruz 🥲 Davranışına göre artı eksi yazılıyor. Samimiyet hissi güzel ama herkesi “dede”, “abla”, “kanka” yapınca da ayarı kaçıyor bence 🤷♀️✨
Cevap
19Cevap
Hayır herkesle samimiyet kurmam
Ben kimseye güvenmiyorum açıkçası güvenimi kazanmak çok zordur
Benim de öyle
Ben genelde bekleyen ilk başlarda işi geyiğe vuran tarafımdır. Kolay kolay kendimi açık etmem. Önce tanıöaya emin oşmaya çalışırım.
Kimseninbir taraflarını kaldırmaya gerek yok
Artık değil dedeler kudurmuş 😅
He ya hepsi kafayı yemiş
Biz bir sanat galerisi mi kursak ne yapsak tablolar iyi😂🤣
Hayır ya 😂 ben nasıl görüyorsam o kişi benim için o kadardır
Güven hemen oluşan bişey değildir zamanla olur dolayısıyla samimiyette burada işe yaramaz
Hayır dedem yerli yerinde duruyor lakin yüzünde nur yok güven vermiyo orası sıkıntı
Maalesef huyum kurusun.
Herkese güvenilmez kfjf
Çok eskiden sanıyordum, şimdi sanmıyorum.
Benim dedem sakallı değildi ki dedem sanayım.
Hayır herkesi samimiyet kurmayı sevmem
Hayır güvenmem öyle herkese hemen
Yok ya sanma işi bitti
Yok öyle bir dünya. Hani derler ya babama güvendim... 😀
Gerek yok öyle tiplemeleri sevmem.
bir zamanlar sanardım maalesef
Ben sanmam ama genelde beni öyle sanırlar.
Kimseye inanmam
Kimseye güvenmiyorum bitti artık
hayir
Hayır sanmam..
Sakalsız dede olmaz mı
Her sakallıyı dedem sanmıyorum
Hayır.
Sanmam..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?