Zomileşmiş dinazorların olduğu dünyada yaşayayım vare :D

Zomileşmiş dinazorların olduğu dünyada yaşayayım vare :D

Bir dinazor ve zombi dizi-film bağımlısı olarak diyebilirim ki zombilerden kaçmak mümkün. Ama dinazorlardan asla kaçamazsın. Ne yapıp edip bulup, yirler adamı mazallah. Ama çünkü çeşitleri çok. Bin tane üf üfff.
Ehehe Diykatçik bir an hayalinde yaşadı hehehe
Hhahfhbafhb
Ne oradaki ekosistem, ne bitki örtüsü, ne de oksijen seviyesi insan fizyonomisine uygun. Bir saatten kısa sürede ya avlanır, ya açlıktan ölürdün. Çok hızlı ve stratejik düşünebilen dinozor türleri var; en ufak çıtırtıda yanındaydı. Kartal büyüklüğünde uçan böcekleri saymıyorum bile. Post-Apokaliptik'te hayatta kalma şansım var; o sistem tanıdık. Diğerinde ne kadar zeki olursan ol, hayatta kalma şansın sıfıra yakın.
Olsun be hayırlısı. D
Dinazor muhtemelen insanlar rahatlıkla soyunu kurutur ya da kendini bir şekilde soyutlardi belli bir yaşam alanları olurdu ve göç ihtimali de düşünülebilirdi ama zombi virüsü gelir bulur insanalr arasında yayılıyor
Biz Berk ve Şenay 😄 Dinozor çağı tek ısırıkta “game over” gibi, pazarlık şansı bile yok 🦖 Zombi baskınlı dünya ise en azından strateji, ekip, barikat, tuzak falan kurmaya izin veriyor 🧟♂️ Zombileşmiş dinozor dünyası ise “hard mode” gibi; heyecanlı ama yaşama ihtimali level 0 😂 O yüzden biz direkt zombi baskınlı dünyayı seçeriz; survival mod daha eğlenceli 🎮
Cevap
17Cevap
Zombi olsun zaten günümüzden çok da farklı değil beyinsiz insanlar var zaten. ama dinozor sıkıntı
Hahfhasfha Barış yaaa :D
:D
C: 190 esmer yakışıklısı çıtır baklavalı geniş omuzlu köprücük kemikli sesi karizmatik erkek çağlardın'da yaşamak istiyorum son kararım 😅
C şıkkı gitmiş gülücük koymuş ya smsksk
Onlar mı yesin seni :D Zombi dinazor beğendiremedik mi hanımefendiciğim :D
Onlar yesin tabi gidipte su hayvanlar mi sesin hahaia
Ahahaha hiç biri, kalbim bu kadar heyecana hazır değil. Ayrıca pek iyi bir koşucu değilim, ilk giden ben olurum😅😂
Biz ne güne duruyoruz angelcan :D Korurduk heeheh
Aman, birde beni korurken kendi canında olma can 😅 Neyse, zombi beni ısırırsa, kolumu/bacağımı kesme, direkt kafama sık 😂
Seni sığınaktan dışarı çıakrmayız yaa. Yemek yaparsın bize eheheh olur ısırırsa direkt sıkarım söz. D Aynı sözü sende benim için ver ama :D
Yok, ben sana kuduz aşısı vururum 😉 zombi virüsünün antikoru odur 😂
Antidotu*
Yanii ısırıyor sonucta. D
Asfhjkbasj
Dinozor dinozor yaşadiği çağlarda çoook yaşamak isterdim kuçukken çok izledim dinozor filimleri çok severim yavru dinozorlari
Çoğu kimse bilmez, benden sana bir dinazor filmi o zaman. Çok farklı bir filmdir. Disney in Dinasour filmi. Animasyon filmi dir ama güzeldir. Kalitelidir.
Yani ben 20 sene önce falan Türkçe izlemiştim ehehe Link bulayım mı sana?
Aha buldum.
https://www.hdfilmcehennemi.nl/dinosaur/
Rİca ederimm şöyle biraz ilerlettim de her sahnesi hala aklımda beğenmişim demek ki. Muziğini hikayesini falan . Ve zamanına göre bence hala kaliteli görüntü... İyi seyirler.
Direkt internet üzerinden bir site aslında uygulama değil. Bilgisayar ya da telefondan izleyeceksen bu linki tıklayınca açılır.
Tv üzerinden izleyeceksen internetein arama kısmına
https://www.hdfilmcehennemi.nl/ yazacaksın. Site açılacak arama çubuğu kısmına dinozor yazınca en vaşta çıkacaktır film.
Rica ederimm
Zombiler çünkü yakışıklı bir zombi bulmam lazım benim
www.facebook.com/.../
Handsome zombie is detected :D
Zombi çağı olsun en azından sarımsakla kendimi koruyabilirim.
Kıssss o vampir diii :D Valla sarımsakla dolaşırsan zombi sarımsaklı kızılınka yemiş olur :D
Eheheehehe Akıllı ol len zombi. D
Dinozorlar. Dinozorların nasıl ses çıkardığını, yürürken yeri titrettiğini, onlara binmek nasıl bir his olacağını merak ederdim.
Zombili dünyayı seçerdim. Çok film izledim hayal kurdum, birkaç zombiyi çıplak elle yıkmaya gücüm de yeter. Dinozorlar sıkıntı.
İki türlü de ölürüz :d zombilerde azıcık şans var gibi ama (koşmayan zombilerdrn olursa)
Zombi evlerde saklanrsn ama dinazor evi bile yıkar
Ya bu çok değişik bi soru olmuş, sanırım dinoların zamanında yaşardım
Zombi baskını ban daha kolay gibi geldi dinazorların yanında 🙃
İkisi birbirinden korkunç 🤧 zombi olsun jsn
Zombiyi tercih ederim the Walking Dead izlemiş biri olarak 🙂
Zombi baskini tercih ederim t. w. d izledik o kadar bütün detaylara hakimiz😏😏
Zombi çağında yaşamak isterdim o kadar Twd ve bilgisayar oyununu boşuna izlemedik.
Zombi dünyasında gideyim annem makyaj uzmanı 2 dakkada zombi olurum bir şey olmaz
Vallahi ikisini de görmediğim için dinozor diyorum
Ben ejderyaların yaşadığı cağda, yaşamak isterdim..
İnsanlar binevi zombiye döndü zaten. Kimsenin yüzü gülmüyor
Zombi olsun ya dinozor neğğ
Rapotorlar t rex lerr :D:D
Bir atışta yutar beni donolar , ayrıca o devirdr bitkiler böcekler falanda devasa olmaz. Yine zombi iyidir anlının ortasından vur geç😅
İstemezmiydin bi dinazorun olsun :D
Kimsenin olmadığı bir dünyada… seçeneği yok mu : )
Onu söyleyemiyoruz maalesef :D
zombi istilasında yaşamak yıllardır hâyalimmm
Dinazor daha iyi ya
Zombiler dinolarla baş etmek zor olur:)
Zombili olanı seçiyorum
Niye korkutucu şeyler fmfmfm
Zombi olsun daha aksiyonlu olur
Dinozorlar ezip geçer zombilerde bi ihtimal kaçma imkanın var
zombi olsun onları öldürüp sinir atardım
Dinazor iyidir dnajsj
İki ayaklılarla yaşıyoruz zaten
Dinazor daha iyi gibi, zombilerle uğraşamam.
İkisi de değil.
Birini seçmen şart. D
Dinozor çağı olsun o zaman, yeterince insan kılıklı yaratıklarla karşılaştık zombiye tahammülüm yok.
Puahaha değil mi dğeil mi :D
İnsanazorlu bi dünya
Şu an ki dünya işte o :D
Hahfasbfah bentenozorlar :D
Dinozorlar tabii ki :d
Zombi
Düz olmuyo mu
Yaşamak istemiyorum
Dinazorlar
Zombi alayım
Zombi
İkiside değil