Erkekler, Erkekler sizce fikriniz nedir?

Baylar 19 yaşındayım gözlerim koyu gri açık mavi karışımı saçlarım siyah kaşlarım siyah hiç estetiğim yok beyaz tenliyim 50 kilo yaklaşık 170 boyundayım tıp okuyorum b2 seviyesinde ing biliyorum. Türkiyede biliyorsunuz erkekler abazaha gibidir ben kimseye yüz vermem sevgilim ciddi ilişki yapmadım kimseye aşık değilim kafama eserse bana azanların haddini bildirir duygularıyla oynarım ama artık öyle muhattap olmayıp ağızlarına sçıyorum ama artık ona da tahamüllüm yok direk had bildirir (sözel) uzaklaşırım. 26 yaşında doktor 31 yaşında dünyanın belki en mükemmel mühendisi bana teklif etti ciddiydiler (duygusal) karşıdan geçen araba bile bazen bakıyor? Anlamadım yani neden asla açık giyinmem başkası bönbön bakarsa pis pis bakar önüne dön derim

Bacınız olarak görün ve lütfen akıl verin düzgün insanlar bazıları ama ne yapayım?

Konu güzellik olduğunu düşünmüyorum yoksa çok güzel kızlar ruslar var hepsi zekisin bilmen ne diyor ama bilmiyorum kısaca fikirlerinizi bekliyorum

Güncellemeler
6 ay
ABi ya rus değilim manken değilim dünya güzeli hiç hiç değilim bu itler bana bakıyor rahatsız oluyorum yüz versem bu kız bile bana baktı mükküm falan ergence konuşuyorlar ağızlarına sçsam daha çok geliyorlar? Hayat kısa bu güzel kardeşim uğraşamam
Erkekler, Erkekler sizce fikriniz nedir?