Erkekler ne düşünüyorsunuz?

Tabiiki kızların da fikrini almak isterim fakat erkek erkeğin halinden anlar diye özellikle erkeklerin cevaplarını bekliyorum. Birisiyle flörtüm. Mesajlaşırken bana karşı çok tatlı ve samimiydi. Sonra biz 4lü buluşma planladık, onun kuzeni ve benim kuzenim vardı yanımızda. Sahilde oturduk bir şeyler içtik. Sahilde sohbet ederken hep gözlerime bakıp gülümsedi, tatlı tatlı konuştu falan. Eve bıraktı. Ayrılmadan önce de mesafeli bir şekilde sarıldık sonra evlere dağılınca mesaj attı bir şeyler konuştuk, sonra kokun çok güzeldi bayıldım yani dedi. Bana canim, balim, guzelim, kumralim falan diyor ama biz daha sadece flörtüz. Denize gitmek istedi benimle beraber. Ben direkt şlap diye söylemeden üstü kapalı bir şekilde regl olduğumu ima ettim. O da ondan sonra bir şey istersen çekinmeden söyle hemen 5 dakikada kapına getiririm falan dedi nazik davrandı gün içinde sürekli ağrın var mı, nasıl hissediyorsun, konuşmak ister misin, sesini duymak istiyorum ariyim mi musait misin… böyle şeyler söyledi yarın için tekrar bir buluşma planlıyoruz yine 4lü buluşma olucak ama çocukta anlamsız bir şekilde bir bokluk var gibi. Biz o gün buluştuğumuzda herkes onu tanıyordu etrafta ona abi abi diyip selam verenler oldu. Bir bokluk var gibi hissediyorum veya beni kullanacakmış gibi bilmiyorum, benim daha önce hiç sevgilim olmadığı için kendimi tedirgin hissediyorum büyük ihtimal yakında çıkma teklifi edicek, sizin düşünceleriniz neler?

Erkekler ne düşünüyorsunuz?