Aşırı ilgiliydi Instagram ya da wp geçelim dedim numaramı yazdım bu hangisi diyor aptal mı kör mü bilerek mi yapıyor?

Aşırı ilgiliydi Instagram ya da wp geçelim dedim numaramı yazdım bu hangisi diyor aptal mı kör mü bilerek mi yapıyor?
Cevap
8Cevap
olmaz.
Gayet net ortada ne yazdığım salladı yani umursamaz gibi oldu bence tepkim de haklıyım. Daha fazla düşünmeye gerek yok gibi
kendini geliştirmemiş biri ile vakit kaybetmeye değmez he de sil geç
Çapsız herifleri nerden bulursunuz hangi sehirdesin
Gece beyni durmuş shfjg
😅
Sanaldan tanıştığın insana numaramı veriyon dingil
Sende sanalsın kendine güvenin yok mu
Ben karı kız düşürmek için takılmıyorm. Yokluktan ne yaptığını bilmiyorsn
Aynn knka
Zavallı seni. Sanala kadar düşmüş
Benim için ağlama kendin için ağla
Ben senin gibi aciz değilim ki. Reelde fındık üstüne fındık kırıyorum 😅😅
Ve övündüüü. Şaşırdık mı hayır
Senin fındık nasıl sağlam mı
Sana hareminde mutluluklar bana salça olma
Ben senin fındığı istiyorum ama
Her isteyene verseydim şu eşleşmeyi iptal etmezdim bak taş gibi çocuk. Hemde sarışın ya en sevdiğim. Bi kusuruna görmedim belki cok erkek diye vermedi numarasını belki de uykuluydu bellkide farkındaydı salladı neyse nasip başka sarışınlar a nasip
Erken diye*
Bende sarışınim gel kucağıma
Yok beni ciddiye alan adam istiyorum. Sen cidfiyetsizsin takılıyorsun. Git takıl yazma isim olmaz herkes kendi dünyasina
Sen daha ergensin ama yaş kaç
He aynen ergenim amca sübyancmsn
Evet senin gibi minikleri kucağıma alıyorum çok tatlı oluyor
Bir moderatör bu yorumları görsün lütfen sübyancı var hesabı nı ortadan kaldırın. @baris_lonelyforever
😂😂😂 senin zikmem lazım sonra şikayet et 😂😂😂
35 yaşınsa çocukmusun
Görmeden silmiş mi
O görmeden ben eşleşmeyi kakdrdm cunku salağa yatıyor bence. Ve orada numaram var istese kaydeder yazar. Bitti bu kadar çocuksun kapruslisin diyenler var. İstenmedikleri kapıda beklemeye dewam etsinler kimsenin yedeği olamam öncelik değilsem yok olurum daha iyi
Bide o kadar ilgili davrandi hayatındaki öncelik benmişim gibi. Lafla peynir gemisi yürümüyor icraat görelim
Ne uygulaması bu
Tanışma
Adı ne?
Lafla peynir gemisi yürümez evet.
cok kaprislisin
Bu hangi uygulama
Aklı çalışmıyor
Amaaan salla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bizce ne aptal ne kör; baya umursamaz ve sallıyor gibi duruyor 🙄 Sen zaten gayet net yazmışsın, top ondaydı. Tepkini verip eşleşmeyi kaldırman çok yerinde olmuş 👍 Biri en basit şeye özen göstermiyorsa, devamında daha kötüsü gelir. boş ver, enerjini seni gerçekten görmek isteyen birine sakla 💔✨