+1 yıl"Jager" (Jägermeister) içinde 56 çeşit bitki, baharat olan aromatik bir likördür. Alkol oranı %35 tir. Tekila dan sonra favorim bu olmuştu... Ayrıca içeriğindeki bitki ve baharatlar mide rahatsızlığına iyi gelir. Şunu da unutmayalım: İçki kötülüklerin anasıdır... Burada birilerini özendirmek için yorum yapmıyorum görüşümü paylaştım ayrıca içki artık kullanmıyorum hepsini denedim daha Türkiye de bilinmezken yurt dışında absent bile içmiştim. Ve bunların gerçekten zarar vermekten başka birşey olmadığını boş olduğunu hayatta alınması gereken daha sağlıklı keyifleri keşfettim..
02 Yorumla- +1 yıl
tekellerde jager bulunur mu peki,35 lik kaç para?
- +1 yıl
Satılmaz ben bulamadım... şahsen tekel bandrolllü olanı görmedim. Ama çoğu bistro ve ya cluplarda var... Ya da duty free den alabilirsin, bunun içinde yurt dışına çıkman lazım :))) varsa yurt dışından gelen yakının ondan isteyebilirsin. 70 tl yi geçmez fiyatı. Barlarda shot ı 15 tl.
En İyi Cevaplar
Arkadaş kusura bakmayın ben votkacı tekillacı değilim. Koyacaksın önüme birayı 7-8 tane içip yatıcam bana gelmez öyle gidiyim viski votka içeyim. Tadı enfes olan biram ise bomonti %100 filtresiz malttır. Herkesin içmesi gerekir. Tabi ki herşeye başka bira içerim hızlı kafa yapmak için shot altına bıçak kesiği atıp tripple bombing yaparım eğer maç izleyeceksem efes malt + lays klasik. Eğer sevgilimle içiyorsam heineken. Eğer arkadaşlarımla bardaysam calsberg olur öyledir yani. Alkol konusunda ingilizler ve almanlar gibiyimdir.
02 Yorumla
Bir bardak kayıyor elinden. Ve dökülüyor içinden umutların. Kırık hayallere bürünmüş camlar batıyor çıplak ayaklarına. Ve sen dibi kırılmış bardağını uzatıyorsun göğe. ''Bir duble daha yok mu bu buram buran yalnızlık kokan rakıdan?'' diyorsun. Yudumlarken bardağın boş, fark etmiyorsun. Sonra yakamoza kaldırıyorsun elini. ''Nice hayal kırıklıklarına...'' -Lejianna Hera
Rakıdan daha güzel ne olabilir ki? Aşkımızı tarif eden, eşlik eden başka ne var?32 Yorumla- +1 yıl
Guzel :-)
Diğer konusunda 430 cevap paylaştı. https://youtu.be/Nfy8Piy41Wo
Tequila :)33 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
+1 yılEskiden hep votka içerdim. Vişne suyu ile daha çok hoşuma gidiyordu. Ya da sek olarak.
Bu ara tost makinasında patates dilimleri ve ranch sos eşliğinde bira içiyorum.
Rakıya gelince güzel sofra olursa kimse beni durduramaz. Çok içerim diye hava atmam ama çok sohbet severim. iyi içtiğimi söylerler :)
ithal içkileri pek sevmem. Baileys hariç. içine votka koyup içerim sert olsun diye. olur mu ya o ikisi hiç karışır mı diyenler bir denesin. tadından hiç bir şey kaybetmiyor. baş ağrısı da yapmıyor.
her ne içiyorsanız için ağzınızla için. Sarhoş araba kullanmayın taksiye binin. Bu bir toplumsal mesaj değil. hepimizin canı kıymetli. Afiyet olsun00 Yorumlayorumlara ve yaşlara bakıyorum da ne kadar acı bir durum. ben alkol kullanmıyorum ve kullananlar da haram olduğunu zaten biliyor. herkesin dini kendine yani. benim üzüldüğüm nokta bu kadar genç yaşta alkol kullanılası. SAĞLIĞINIZA YAZIK. ben bir sağlıkçıyım. sigara ve alkol kullanan kaç kişinin ölümüne şahit oldum. emin olun ki onların yerinde olmayı istemezdiniz.
43 Yorumla- +1 yıl
alkol=ilaç=eğlence her zaman alınmaz dozaşında, yerinde alınırsa şifadır, ama habire alınırsa bağımlılık yapar, göbek yapar, para götürür, vakit öldürür...
- +1 yıl
dininizi ne kadar yaşadığınız beni alakadar etmiyor. www.makaleler.com/alkol-kullan%C4%B1m%C4%B1n%C4%B1n-zararlar%C4%B1 bunu bir okumanızı tavsiye ederim. ve imkanın varsa bir siroz hastasıyla tanış..
favori alkollü içkilerimciklerim
https://i.hizliresim.com/N5XRjg.jpg
şaka şaka forever jack daniels. şaşmam.
https://i.hizliresim.com/aovb72.jpg11 YorumlaLise 1 deyken ilk bira içişimde kusmuştum, sonra lise 4 e bira içemedim çok iğrenç geldi tadı.
O aralar hep vodka içerdim.
Lise 4 te nasıl olduysa bir ısındım biraya, Üniversite 1deyim şu an, ne vodka, ne tekila, ne viski.
Hepsi boş geliyo.
Asıl biraya bira iyidir. :)
Bu arada geceden kalma sendromu yaşamamak için yatmadan önce veya her bir bira siparişinden önce bol bol su için.00 YorumlaDiğer konusunda 7,4b cevap paylaştı. Genellikle vodka hem içimi hem tadı güzel oluyor ucuz da sayılır. Vodka fındık shot seçimi ce gerçekten çok güzel oluyor
Onun dışında kokteyller güzel oluyor ve tabi ki kokteyl shotlar İstanbul'da ucuza her çeşit kokteyl shot imkanı sunan yerler var cin ve rakı shotlar güzel baya vodka tekila ve adını dahi bilmediğim karışımlar
Rakı sofrası güzel oluyor dertli iken müzik eşliğinde
Sıcak havada bira güzel olabiliyor ama fazla karın şişiyor sevmiyorum çok00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVodka- bir ortamda hafif eğlenmek için içilir.
Tekila -biranın üzerine shot yapılıp görevi tamamlamak için içilir.
Bira- arkadaşlarla ucuz yollu muhabbetlerin anahtarıdır.
Viskiyi -herkes içemez. Yudum yudum ara ara içilir
Rakı- adabını bilenle koyu sohbetlerle içilir.
Şarap -ise yalnızlıkla da içilir, berduşluk içinde içilir, içmek içinde içilir...00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Göçmen ve mesleki gereksinimlerim arasında yer aldığı için ilgimi çekti. Meze ve ortama göre şekillendirilebilecek bir soru diye düşünüyorum. Lakin yalnızken bile eşlik etmede kusur yaratmayan Whisky derim...
00 YorumlaAlkol yok ama zemzem ın üstüne hiç birisini tanımam :-D
41 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. yorumlara bak be. 2 yudum bira alsalar şekilleri bozulur bunların. burada iyi sallıyorlar :))) forever rakı ama. vodka, bira, viski, tekila ne varsa içerim valla. çöplük gibiyim mübarek
00 Yorumlaher gün kola gazoz içiyorlar burada yok vodka yok telika. Yorumlar ve Anket hiç gerçekçi değil, ağzına sürmemiş ya da 1 kere içmiş denk gelmiş kişiler alkol uzmanı gibi konuşuyor :)
00 YorumlaViski özelleikle islkoç viskileri
Sonra vokta
Sonrada bira tabi birasız olmaz :)
Rakıyı da sıralmaya koymuyorum onun yeri ayrı10 YorumlaKesinlikle Rakı, Fasıl, Muhabbet 3'lüsü vazgeçilmezimdir :) hele ki yanında muhabbeti sıkı dostların da varsa offf derim tadından yenmez bence!!! :)
11 Yorumla- +1 yıl
👍👍
Diğer konusunda 381 cevap paylaştı. Safari
Jagermeister
Tia maria
Quarenta y tres
malibu
Pasoa
Baileys
Mojito
Ponche cuba
Amaretto
Merry's white chocolate
Olsada içsek :D10 Yorumla
+1 yılBirakmadan once raki icerdim
Raki asil bir ickidir tek damlasi bile ziyan edilmez
Her bunye kaldirmaz
İcmeden once dusunecen sende raki icecek agiz var mı00 YorumlaDiğer konusunda 452 cevap paylaştı. İllede alkol alımacaksa viski ve maden suyu. Yanındada çikolata. Ama bir gerçek var. İçki kafa yaşamanın en amele versiyonudur.
00 Yorumlaseks on the beach, martini, tekila, votka. Viski içimi çok yakıyor :D Şarap desen çok buruk tadı. Bira hem tadı kötü hem de içki gibi değil
00 YorumlaEvimde yalnız isem, kardeşim yanımda is ya da çok yakın bir dostum yanımda ise Rakı ve kendi yaptığım mezeler...
Dışarıda isem bira tercihim...00 YorumlaViski yi işaretledim , favorim viskidir ama viskiyi sek içmem yanında mutlaka soda olması lazım. Ama genelde votka tüketirim , malum viskiyi sürekli alamıyorum :)))
00 Yorumlavodka tabii ki,
jack danielse ayıp etmek istemem ama
ruski standart bir numaradır,
türkiye şartlarında absoult...00 Yorumla
+1 yılUygun şartlar altındaysa rakıyı hiçbirşeye değişmem. Bunun dışında tekila favorimdir. Ertesi sabah ne baş ağrısı var ne mide bulantısı :)
00 Yorumla
+1 yıl02 Yorumla- +1 yıl
Cosmopolitan diyede geçiyor guzel bir kokteyl... eski sevgilim cok severdi
- +1 yıl
Sevdiğim içki diye yazdım- içtiğimden değil..
İçki ve sigara kullanmıyorum.
=//
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Gençler içki içecekseniz yemeklerde yalnızca bir veya iki kadeh şarap için yani içeceğiniz içki size sağlık da versin..
00 Yorumlabir kadının eline yakışan en güzel ickidir rakı 😊
20 Yorumla
+1 yılvotka-bira diyenler sadece kafası için içiyorlardır, ama lezzet almak için viski bence, kanyak daha güzelmiş diyorlar, gelecek kış konyak deneyecem, zaten soğuk Bursa da kışları yapılabilecek tek şey bu olsa gerek :(
00 Yorumlasyanlız sunu belirtmek isterim hiç tatlı içki içmedim su kokteyllerden bilmem onu denersem begenirmiyim ama genelde rakı içerim
00 Yorumla
+1 yılViski her cumartesi gecesi ve aralarda tabi ki :) cogu kisi jack jack yazmis acaba hic denediler mi bu son zamanlarda popüler olan viskiyi :) ben wındsor u tercih ederim
00 Yorumla
+1 yılfavori içeceğim meyveli soda ben onla bile kafayı buluyorum içki içsem ne olur bilmiyorum
10 YorumlaDiğer konusunda 10b cevap paylaştı. Vodka ailesini seviyorum :)
76 Yorumla- +1 yıl
votkayım hiç sevemedim tadında hiç meymenet yok, benzin gibi, çok fena kusturuyor, ama haklı olabilirsin belki kızlara güzel geliyordur...
- +1 yıl
Viski vodka bira combination seviyorum :)
- +1 yıl
Abucuma + atayım eksilemiş hayınlar :D
- +1 yıl
@JunkieStyLe- sag ol kardesim
- +1 yıl
Balkanlardan kendinle beraber soğuk hava mı getirdin nedir? :)
- +1 yıl
Neden raki degilki ;)
+1 yılB 52 : Kahve Likörü + baileys + cointreau
ver ateşi... absentten sonra en iyisi00 Yorumla
+1 yılSenede bir içerim ama tekila mükemmel. Yani en azından tuz ve limonla hiç onlarsız denemedim :)
00 Yorumla
+1 yılBelçika biralarını özellikle de Leffe'yi tek geçerim! :)
00 YorumlaVodkanın nesini seviyosunuz anlamiyorum. Her şey içilir vodka icilmez bence
00 Yorumla
+1 yılne cok vodkaci varmis ya. gel sek icelim desek "ay bogazim yandi" olur
00 YorumlaMalibuyu cok seviyorum. Hindistan cevizli olan Tam bayan ickisi
00 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yeri ve zamanına göre değişiyor... Şarap, Rakı, Bira vs...
00 Yorumla70 lik yeni rakı, tekirdağ rakı, kara efe, ala, vs vs vs
00 Yorumla
+1 yılben vodkacıyım genelde, vodkadan sonra 2-3 bira süper gider :D rakıyı da çok severim ama sek olmalı..
00 Yorumla
+1 yılVodka ve biraya birleştir bir iki buz at sonra dik kafaya :D
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya tadı çok iyi oluyo
- +1 yıl
Yıllardır her hafta 1 tane The Macallan deviririm. Adını bilen bilir bilmeyen içmeyi bilmiyordur.
00 YorumlaŞarap icmistim icsem yine sarap icerim ama sirke gibi olmayacak. guzel bir sarap olucak.:)
00 YorumlaCin çok severim sprait ya da fantayla ve kokteylerden hiç hoşlanmam.
00 Yorumlaalkol kullanmıyorum cok ıstısna zamanlarda mustesna ortamlarda belkı.. ıcersem rakı ıcerım
00 Yorumla
+1 yılTekilanin tadini hicbirseye değişmem hatta limonda lezzetli ve suluysa o gece bitmez arkadaş!
00 Yorumla
+1 yılİçki içmiyorum. Sağlığımı düşünüyorum :)
100 Yorumla- Diğer konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılArcherslı tüm kokteyllere varım. Ama bira milli bizde
00 Yorumla Vodka vodka vodka :D :D Russki Standart... Üzerine vodka tanımam...
02 YorumlaVodka ya da shot yapabileceğim her türlü içki. Tekiladan jagermeistera kadar ne varsa.
03 Yorumla- +1 yıl
Nickin güzelmiş güle güle kullan :d
- +1 yıl
vay nicke bak :))))
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tekirdag bogma yaninda et izgara biraz salata acibiber peynir kavun off off
00 Yorumla
+1 yılRakı tabiki. Ama yerine göre. Tekilaya da bayılırım.
00 Yorumlasağlık en önemlisi.
meyve suyuu süt. ağzımıızada çoook yüzümüzede :)00 YorumlaDiğer konusunda 894 cevap paylaştı. İçki içmiyorum ama bir kere bira içmiştim onun tadı anlatılmaz derecede berbat diğerlerini düşünemiyorum o yüzden hiç içmem
01 Yorumla- +1 yıl
ilk içtiğimde bende birayı iğrene iğrene içmiştim ama sonra yavaş yavaş alışır oldum, efes exrayı fondipler seviyedeyim ve ekimden bu yana 6 çeşit içki denedim, nice paralar döktüm, şimdi tek favorim viski, hayalim gelecek kış soğuk Bursada içi ısıtan kanyak içmek...
+1 yılSambuca veya b-52 bunlar shot olanlar ha birde sek viski (chivas veya jack) kokteyl olarak seks on the beach cosmopolitan longisland.. aklima bunlar geldi..
00 Yorumla
+1 yılkırmızı şarap ama kalite olacak :) tatlı tatlı içeceksin aşkına
00 Yorumla
+1 yılTekila ve rakı severim ama kırmızı şaraba aşığım :))
00 Yorumla
+1 yılTuborg golddan şaşmam. Rakınında yeri bir başkadır gerisini almayım :)
00 YorumlaRakı bayılırım anason kokusuna :D
Ama tabi kalabalıkla rakı yalnızsam şarap tercihim00 YorumlaVodka redbull veya klasik visne vodka, tekila shot kesinlikle mukemmel :)
01 YorumlaVotka da belvedere biraz pahalı :(( ama şiddetLe tavsiye edebilirimm
00 YorumlaTekila !
Bira !
ve Alkol çeşitlerinin genelini severim.10 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Favori ickim viski Tekila
ama votka raki da vazgecilmezlerimden dir
ozel gunlerimdede kirmizi sarap...00 Yorumla- Devamını Gör (304)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat