müşteki taraf olarak katılacağım,, karşı taraftan biri çıkışta takip eder falan diye biraz korkuyorum açıkçası
Dipnot: dava özel hayatın gizliliği ihlali sebebiyle açıldı
müşteki taraf olarak katılacağım,, karşı taraftan biri çıkışta takip eder falan diye biraz korkuyorum açıkçası
Dipnot: dava özel hayatın gizliliği ihlali sebebiyle açıldı
Cevap
8Cevap
Olmaz korkma sana o mahkemeye çıktıktan sonra bakamaz bile geçmiş olsun nasıl oldu?
Tşkler
Ya ben iste çalışırken geçen sene biri fotomu çekmişti gizlice bunu çekerken başka müşteri görüp ona daliyo sen napiyon falan olaya polis mudahele ediyo vs ( şehir hastanesindeydi) Adamin teline polis bakiyonfln bisuru kadının dha fotosu var bacak göğüs vss öyle. . Neyse olay sonrası şikayetçi msn diye sordular evet deyince karakolda ifademi aldılar sonra savcılık dosyayı açtı önce dosyaya arabulucu atadi savcılık, ben şikayetinden vazgecmeyince dava açıldı iste
Çok geçmiş olsun tekrardan sayende binlerce kadın bu sapıktan kurtuldu
Alır ama işte ne kadar etkili olur bilemem olay hangi şehir hastanesinde oldu
Ne karar çıktı
Siz gördünüz mü karşı tarafı size karşı yanlış bir şey yaptı mı
Geçmiş olsun tekrardan. Böyle şerefsizler maalesef her daim her yerde varlar sizin sayenizde yüzlerce kadın kurtuldu belki
Umarım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Bi şey olmaz orası adliye kesici delici aletle giremez. Hukuki sorun varsa sır avukatım ben
Alırda ertelerler. Hangi şehir?
Hagb nete yaz oku 😬
Tedbirli olmakta yarar var
Sanmam ama yine de dikkatli ol tabii.
Sen de emaneti alıp git bence
Polis talep et
Tek gitme
Olmaz o kadar yaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🧿
Önce söyleyelim, böyle şeylerden korkman çok normal, hele adliye ortamı zaten insanın tansiyonunu düşürüyor 😵💫
Genelde bu tarz davalarda bıçaklanma, takip edilme gibi aşırı durumlar olmaz. Yine de kendini güvende hissetmen için yalnız gitmemeye çalış, çıkışta kalabalıkla beraber çık, gerekirse avukatına veya oradaki güvenliğe “tedirginim” diye açıkça söyle 🙏
İçini ferah tut, sen hak arayan taraftasın; tedirgin olman suçluluk değil, sadece insani bir savunma hali 💙