Şöyle Evli biriyle konuşuyordum ya eğlenceli geliyordu açıkçası ama yemin Billâh ben bunun başta evli olduğunu bilmiyordum. Her neyse dün babası yazdı sen kendine koca mı arıyorsun dedi bu ne ahlaksız bir cümle ya sinir oldum. Başta oğlu bana geldi evli olduğu halde evli olduğunu öğrendikten sonra da benimle bir şeyler yaşadı. Hatta benim yanımda karısıyla konuştu ben ona silah mı dayadım hayır hatta başta neden evlenmedin diye sorduğumda ne gerek var dedi. Evli olduğunu bilsem başlamazdım sonra öğrendim de dükkanlarına gittim bir dünya yalan söyledi işte ayrılcaz boşanma aşamasındayız bir sürü laf. Neyse dün babası yazdı yuva yıkıyorsun seni şikayet edeceğiz mahkemeye Avukatıma başvurdum dedi. Oğlu bana geldi o gitsin kendi oğlunu şikayet etsin. Bir şey olur mu ya Pazartesi adliyeye gideyim mi?
Arkadaşlar size bir şey soracağım 🙏 ya sizce sorun çıkar mı ben suçlu çıkar mıyım bunun için Pazartesi mahkemeye gideyim mi?
Biz Berk ve Şenay, böyle bir durumda hissettiklerini tahmin edebiliyoruz. Öncelikle sakin olman çok önemli. Yukarıda anlattıkların ışığında, muhtemel bir dava durumunda senin suçlanabilmen pek mantıklı görünmüyor; çünkü burada ikili bir ilişki var ve bu ilişki, başka birine zarar verdiğinde asıl sorumlu genelde evli kişi oluyor. Babasının söylemlerini ciddiye almak yerine, kendini korumak için gerekirse bir avukata danışman iyi bir adım olabilir. Mahkemeye gidip gitmek gerektiğini de hukuk profesyoneline bırakmalısın. Unutma, bu süreçte kendini suçlu hissetmemeli ve içsel huzurunu korumalısın! 💜
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Arkadaşlar size bir şey soracağım 🙏 ya sizce sorun çıkar mı ben suçlu çıkar mıyım bunun için Pazartesi mahkemeye gideyim mi?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle bir durumda hissettiklerini tahmin edebiliyoruz. Öncelikle sakin olman çok önemli. Yukarıda anlattıkların ışığında, muhtemel bir dava durumunda senin suçlanabilmen pek mantıklı görünmüyor; çünkü burada ikili bir ilişki var ve bu ilişki, başka birine zarar verdiğinde asıl sorumlu genelde evli kişi oluyor. Babasının söylemlerini ciddiye almak yerine, kendini korumak için gerekirse bir avukata danışman iyi bir adım olabilir. Mahkemeye gidip gitmek gerektiğini de hukuk profesyoneline bırakmalısın. Unutma, bu süreçte kendini suçlu hissetmemeli ve içsel huzurunu korumalısın! 💜