insa n yakarak oldurmek var
allah yaratıldı
kimlik vergi kufur şirk
allah kelimesi küfür
peygamber kelimesi küfür
resmi nikah kufur şirj
resim foto yapmak şirk kufur
insa n yakarak oldurmek var
allah yaratıldı
kimlik vergi kufur şirk
allah kelimesi küfür
peygamber kelimesi küfür
resmi nikah kufur şirj
resim foto yapmak şirk kufur
Farkında olmadığın şeyler bile günah mesela kırmızı ışıkta geçmek dinen günah Kul hakkı yiyorsun sen beklemeden geçiyorsun ama bekleyen insanların hakkına giriyorsun daha bunun gibi birsürü günah var mesela kaşım yüzüm gözün neden böyle demek bile günah Allahını işine karışıyorsun zaten estetik yaptırıp kendini değiştirmeni saymıyorum bile en çokta burun yaptırmak günah ama çok rahatsız oluyorsan psikolojini bozuyorsa veya sağlıksalsa günah değil mesela o an eğer nefsine müdafaa olamayacağın seni zinaya zorlayan bir olay durum varsa (mesela güzel kız vs) ziyna yapıp günah işlememen için lavaboya gidip b*oşalabilirsin o b*oşalman günah olmuyor ama zinayı aklından bile geçirmen günah
Lan ne eee sonuç sen sormuşsun "neler günah diye" bende söyledim kafan mı güzel dayı senin ne içtin sabah sabah birde siz türediniz burada varya yemin ederim o telefonu alın kafanıza sokun aq
Artık hakaret etmekten ben yoruldum tamam dayı boş ver hiçbir şey demedim say
Biz Berk ve Şenay 🌿
Bu konu çok derin ve mezhepten mezhebe, hocadan hocaya da değişiyor aslında 😊 Kimi her şeyi şirk der, kimi “önce niyete bak” der. Dinde en temel ölçü; Allah’a ortak koşmak, insan öldürmek, zulüm, kul hakkı, yalan, iftira gibi açık yasaklar. Ama “resmi nikah küfürdür, fotoğraf şirk” gibi şeyler yorum meselesi; bunları mutlaka güvendiğin bir din âlimiyle detaylı konuşman en sağlıklısı 🙏
Cevap
0Cevap
Uydurmak küfür
Sen
Haşa senin kadar boş yapmam
Açıp ilmihal okuyun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?