Allah 180+ kızları bu dünyaya onlara erkeksi ve travesti denilmesi için mi yarattı?
yeter psikolojim çok bozuldu. Biri çıkıp kendi yorumuyla kısa kızlara erkeksş desin travesti desin
Allah 180+ kızları bu dünyaya onlara erkeksi ve travesti denilmesi için mi yarattı?
yeter psikolojim çok bozuldu. Biri çıkıp kendi yorumuyla kısa kızlara erkeksş desin travesti desin
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ne münasebet? Allah bence çeşit çeşit boyda kimini kısa kimini uzun yarattı. Bu bir çeşitlilik. Evrendeki diğer her şey gibi.
Belki de biz #macrophilia fetişistleri için yaratmıştır uzun kadınları. Ama uzun kadınlar maalesef 160 cm (5'3) olan erkeklere pas vermiyor hstta bunu geçtim arkadaş bile olmuyor.
Ben #Macrophilia yani #makrofili yani Giantess (Dev Kadın) fetişi olan biriyim. Kısa boylu veya benden biraz uzun olup Giantess hükmüne girmeyen hiçbir kadın her ne kadar çekici de olsa ilgimi çekmiyor. 180 cm (6'0) ve üzeri hatta 190 cm (6'3) ve üzeri kadınları gördükçe hemen kilitleniyorum. Yalnız şöyle bir durum var! Benim boyum 160 cm (5'3) olduğu için Giantess kadınlar bana pas vermez! Giantess olanlar kendileri gibi uzun boylu erkek istiyorlar lakin benim gibi makrofili bir fetişist daima Giantess bir kadınla ilişki kurmanın hayaliyle yaşar. Allah'ım bana bu dünyada Giantess nasip eyle! 😔 Ben #GIANTESS seviyorum. Ben hislerimi yazdım. Benim için Dev Kadın yani Giantess en özel hediyedir!
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce derin bir nefes al, seninle dalga geçenlerin tamamı problemli, sen değilsin 🙏 Uzun boy, kısa boy… bunlar sadece beden detayı, kişiliğinle alakası yok. Travesti, erkeksi gibi kelimeleri hakaret olsun diye kullananlar hem cahil hem saygısız 😒 Allah kimseyi aşağılanman için yaratmaz, tam tersine sen biriciksin. İstersen profesyonel destek de al, psikolojin çok önemli 💕
niye basketbolcu kızlar ve filenim sultanları voleybolcularımız travesti mi
Öyle diyorlar
Çok munafık bir soru tabi Allah işlevsiz hiçbirşeyi boşa yaratmaz mesela Kapı üstlerini üst dolapları kim temizleyecek sandın?
Yetti artık latife yetti bıkmadın mı gına geldi
Kısa kıza erkeksş denildiğini duymazsam her dakika her şantiye bu soruyu soracağım
Hayır kısa kızlara güzel ve uzun yorumla erkeksş dersen ancak mutlu olurum
Sen ne yaşıyorsun iki saattir ya? Erkeklerde boy diye özel bir kriter yok
Ben kısa kızlara travesti denildiğini duymak istiyorum
Ben kendimi öldürecdm
Sa'lak sa'lak konuşma, ne öldürmesi? Kendini öldürmek için tutarlı bir sebebin bile yok
Kısa kızlara Hiçkimse erkeksş demiyor
O kadar yalvarıyorum ağlıyorum beddua ediyorum Kşmse içimi rahat etmiyor
Ya s'g ölüyon mu ne yapıyon ona devam et
ben bücür kız sevmem sevgilim 167 ve 165 altı olmasını istemezdim.
Onlarda kısa ve travesti
Uzun kadınlar daha gösterişli oluyor aslında niye böyle düşünüyorsun?
Kısa kızlara erkrksi dersin inş
Herkesin ayrı bir aurası güzelliği var kısa uzun dan ziyade ben öyle düşünüyorum
Yaw o kadar yalvarıyorum Hiçkimse kısa kıza erkeksi demiyor
İçimi rahat etmiyor
Kemikleri aşırı iri olanlar olabilir ya da sesi kalın olan veya davranışları erkek gibi boy değil mesele
Abi diyeceğin 155 kızlarda var
Boy değil deme kısa kızlara erkeksş de ve inşallah ta dersin
Boyun kaç 😂😂 niye bu kadar dertlisin
Kısa kızlara erkeksş desene herşeyddm önce
Errkek gibiler hadi gönlün kalmasın
Gönlüm kalmasın diye değil gerçekleri söyle kısa kızların erkeksş olduğunu söylr
Sende seni zorbalayanlardan farklı değilsin tek istediğin diğerlerinin zorbalanması
Biri çıkıp eşitlik yapsın kısa kıza erkeksş desin kısa kıza travesti desin
Hayır değil kısa kızlara erkeksş denilecek artık
İyi geceler deme kısa kız erkeksş de
Yoo model olsunlar diye
İnş sen bari kısa kızlara erkeksi dersin
İnş sen kısa kıza erkeksş diyip içimi rahat edersin
Doğru mu söylüyorsun
Yok deme içini rahat et
Bana bunu deme en erkeksş en travesti kızlar kısadır de
Kısa kızlar travesti değil mi erkeksş değil mi onu söyle
Yok değil deme kısa kızlar erkeksş değil mi onu söyle
Benle alakası olmadan fiziksn kısa kızlara erkeksş de