Allah neden kadinlark erkeklwre muhtac yaratti boyle erkekler zulmetsin diye mi ta kdiramouprum uskudardan tasimisim bu trafikte?

1 haftadie uyku yüzü görmedim okula gidiyorum anatomi çalışmak icin labta cunku param yok eve alamiyom iskelet filan neyse canta da agir neyse uni de sbü ve ev bahcelievler uzerine yagmjr var en son yolda yürürken pes ettim kaslarim o kadar agriyordu ki tasimiyordu zor eve vardim aimdi bizim kapi kac gundur bozuk binanin kapisi ilk yaltim olmadı kardesimi ariyorum ama tasimyakiyorum 1 saniye daha kaldircaak gucum yok anliyyir musunuz zorluyorum olmuyir agridan olucem erkek kardesime diyorum asagi in kapinolmiyor bana diyor ki oldu ben dedim ki ya tamma yaptim ama olmadı bana tamma diyecegine bagiriyor asagida tanimadigim yokdan bir adam geldi yardim etti bana neyse yukari ciktim bir de ben ağzımı acmadan daha ben asnasordeyken bagirip durdu hakaret ve kufurlwrle bagirarak kapiyi avti babam da iceride onu destekliykr
Allah neden kadinlark erkeklwre muhtac yaratti boyle erkekler zulmetsin diye mi ta kdiramouprum uskudardan tasimisim bu trafikte?