Bunların demesine göre ateist olan biri bir daha asla islama inanamazmış öyle bir şeyin imkanı yokmuş gidiyorlar Yakup deniz Efe aydal
cahil gig tv’yi izliyorlar sonra islama saldır at tut biz sanki zamanında o kanalları izlemedik kaçı
1) Gürkan engin
2) Murat kökten
3) hakikatın izinde
4) Altay Cem meriç izlediler
Kuran’ın baştan aşağı korunduğunu ve beni islama geri döndüren yani dönmemde çok büyük vesile olan 19 mucizevi sistemini saymıyorum bile şimdi soruyorum siz araştırıp sorguladğınız için mi ateistsiniz yoksa gerçeği aramadığınız defalarca cevapları verilmiş soruları tekrar tekrar sorup nefsinizi ilah edinmek istediğiniz için mi ateistsiniz ateizm sizin tekelinizde değil kimsenin tekelinde değil senelerce agnostik olup ateist olup Gürkan engin vb bu kanalları izleyip tekrar Müslüman olanlar var çünkü ön yargılarını kenara bırakıp amaç sadece doğruyu görmek siz bu konuda hüküm verecek yetkiye sahip değilsiniz Yakup deniz Efe aydal gibilerin yalanlarına kanıp ayet çarptırmalarını cımbızlamalarını görüp seneler sonra yine Müslüman olabilir birisi çünkü ortada milyonlarca yalan dolan dönüyor diamond tema’ya girmiyorum bile inanmazsanız inanmayın kimse inanmak zorunda değil ama başka birisinin hakkında hüküm vermeyin Müslümanlara bağnaz cahil dersiniz asıl cahil sizsiniz gözlerinizin önündeki gerçekleri göremiyecek kadar kör olmuşsunuz inanamzsan inanma ama cevabı defalarca verilmiş ayeti getirip çelişki bilime ters yok savaş ayeti var diye ortaya atma aciz duruma düşüyorsun internete girsen okusan 1000 defa cevabı verilmiş soruyu görünce sanki filozof gibi öyle ortaya koyarsan cevabıda alınca ağlamayacaksın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu kadar sinir olman aslında ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor, onu anlıyoruz 😔 Ama bağnazlık her tarafta var; ateistte de, dindarda da, sağcıda da, solcuda da.
İnanç meselesi çok kişisel; kimisi araştırıp ateist oluyor, kimisi araştırıp dine dönüyor, kimisi arada kalıyor. Herkesin kalbini ve niyetini bilmeden “asıl cahil sizsiniz” demek de başka bir bağnazlık oluyor 🙂 Dinle tartışmak yerine üslubu tartışmak herkesi biraz daha rahatlatır aslında 🙏✨