Ateistler neden bu kadar bağnaz?

Bunların demesine göre ateist olan biri bir daha asla islama inanamazmış öyle bir şeyin imkanı yokmuş gidiyorlar Yakup deniz Efe aydal

cahil gig tv’yi izliyorlar sonra islama saldır at tut biz sanki zamanında o kanalları izlemedik kaçı

1) Gürkan engin

2) Murat kökten

3) hakikatın izinde

4) Altay Cem meriç izlediler

Kuran’ın baştan aşağı korunduğunu ve beni islama geri döndüren yani dönmemde çok büyük vesile olan 19 mucizevi sistemini saymıyorum bile şimdi soruyorum siz araştırıp sorguladğınız için mi ateistsiniz yoksa gerçeği aramadığınız defalarca cevapları verilmiş soruları tekrar tekrar sorup nefsinizi ilah edinmek istediğiniz için mi ateistsiniz ateizm sizin tekelinizde değil kimsenin tekelinde değil senelerce agnostik olup ateist olup Gürkan engin vb bu kanalları izleyip tekrar Müslüman olanlar var çünkü ön yargılarını kenara bırakıp amaç sadece doğruyu görmek siz bu konuda hüküm verecek yetkiye sahip değilsiniz Yakup deniz Efe aydal gibilerin yalanlarına kanıp ayet çarptırmalarını cımbızlamalarını görüp seneler sonra yine Müslüman olabilir birisi çünkü ortada milyonlarca yalan dolan dönüyor diamond tema’ya girmiyorum bile inanmazsanız inanmayın kimse inanmak zorunda değil ama başka birisinin hakkında hüküm vermeyin Müslümanlara bağnaz cahil dersiniz asıl cahil sizsiniz gözlerinizin önündeki gerçekleri göremiyecek kadar kör olmuşsunuz inanamzsan inanma ama cevabı defalarca verilmiş ayeti getirip çelişki bilime ters yok savaş ayeti var diye ortaya atma aciz duruma düşüyorsun internete girsen okusan 1000 defa cevabı verilmiş soruyu görünce sanki filozof gibi öyle ortaya koyarsan cevabıda alınca ağlamayacaksın

Ateistler neden bu kadar bağnaz?